Άρης: Βαλεριάνος για αποχώρηση, Παυλίδης για Βόλο

13

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω γιορτών, ωστόσο οι «εκκαθαρίσεις» στον Αρη προχωρούν κανονικά. Μετά τον Μανώλη Τζανακάκη και ο Γιώργος Βαλεριάνος ενημερώθηκε οτι δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια.

Βεβαίως από τη στιγμή που οι δύο μπακ δεσμεύονται με συμβόλαια, θα πρέπει Αρης και παίκτες να τα βρουν πρώτα.

Οσον αφορά τον Τζανακάκη, ο Ελληνας δεξιός αμυντικός έχει συμβόλαιο για ακόμη 1,5 χρόνο, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του καλοκαίρι που μας πέρασε. Ενώ για τον Βαλεριάνο, το συμβόλαιο του αριστερού οπισθοφύλακα εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Πλέον μένει να δούμε την πορεία των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών, με τον Αρη να καλείται να καλύψει τα κενά τους εφόσον φυσικά αποχωρήσουν από τους κίτρινους.

Προς Βόλο ο Μπάμπης Παυλίδης
Εξάλλου και ο Μπάμπης Παυλίδης έχει ενημερωθεί οτι δεν θα συνεχίσει στον Άρη, ωστόσο η περίπτωσή του Ελληνα μέσοεπιθετικού είναι διαφορετική.
Πρόθεσε του Άρη είναι να τον παραχωρήσει δανεικό και μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του είναι ο Βόλος.

Οπως προκύπτει οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε επαφές τους Βολιώτες προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του. Να σημειώσουμε οτι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τέλος να πούμε οτι το 2012 ο Παυλίδης είχε αγωνιστεί ξανά σε ομάδα του Βόλου και συγκεκριμένα στη Νίκη (ως δανεικός από τη Βέροια) έχοντας στη Football League 20 συμμετοχές και 4 γκολ.

Πηγή: TO10.GR