Δευτέρα, Νοέμβριος 19, 2018
Αρχική Οικονομία Αλλάζουν τα δρομολόγια του μετρό για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – DNews...

Αλλάζουν τα δρομολόγια του μετρό για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – DNews – ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4

Οι αλλαγές αυτές υλοποιούνται στο πλαίσιο εξορθολογισμού των δρομολογίων της ΣΤΑΣΥ.

Οι συρμοί που θα ξεκινούν από το αεροδρόμιο, στην αρχή κάθε ώρας και στο τριακοστό λεπτό αντίστοιχα, θα τερματίζουν τη διαδρομή τους στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Οι επιβάτες με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα πρέπει να κατευθύνονται στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, όπου και θα μετεπιβιβάζονται στους συρμούς του μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Σας γνωρίζουμε ότι από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 οι συρμοί του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» θα ξεκινούν (κάθε 00:25 και 00:55 της ώρας) αποκλειστικά και μόνον από το σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».

Ομοίως οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:00 και 00:30 της ώρας) θα τερματίζουν τη διαδρομή τους  στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας». 

Ως εκ τούτου οι επιβάτες με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα πρέπει να κατευθύνονται στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας», όπου και θα μετεπιβιβάζονται στους  αεροδρομιακούς συρμούς Μετρό.

Παράλληλα οι επιβάτες του Μετρό που προέρχονται από το αεροδρόμιο ή από κάποιο ενδιάμεσο σταθμό της γραμμής του προαστιακού, θα μετεπιβιβάζονται το σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» σε άλλον συρμό του Μετρό για τη μετάβασή τους  στο υπόλοιπο δίκτυο της ΣΤΑΣΥ.

Πηγή: DIKAIOLOGITIKA.GR