Αποστολόπουλος για Καγιά: Είναι μια κυριούλα, δεν έκανε ποτέ διεθνή καριέρα [βίντεο]

237

lt;header> 05/11/[email protected]:07

«Μόνο που ακούω τη φωνή του Άγγελου Μπράτη με πιάνει τρέλα εμένα!»

Άποψη για όλους τους κριτές του Greece’s Next Top Model είχε ο Νίκος Αποστολόπουλος και μάλιστα αυστηρή. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη για τη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπράτη και είχε τα… χειρότερα να πει.

«Δεν έχει κάνει καμία καριέρα η Βίκυ Καγιά! Πού έχει κάνει καριέρα; Μια φορά την πήρα εγώ το 1996 στο Ντίσελντορφ, μια φορά εδώ στην Ελλάδα… Διάβασα ότι λέει έπλεκε μαζί με την Κέιτ Μος και τη Ναόμι. Εγώ νομίζω ότι το μόνο που είδα από αυτό το πράγμα ήταν το πουλόβερ που έπλεξε η Καγιά βλέποντας εκπομπές της Ναόμι. Δεν έχει κάνει ποτέ διεθνή καριέρα. Είναι μια κυριούλα. Βάλανε μια κυράτσα να λέει πώς θα κάνουν τα μοντέλα! Τι ιδέα έχει αυτή από μοντέλα; Πού ήταν τοπ μόντελ;

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν την ξέρω. Το μόνο που άκουσα μια φορά ήταν ότι ήταν γκόμενα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Από εκεί την ξέρω την κοπέλα. Μπορεί να έχει κάνει μεγάλη καριέρα και να την ξέρει μόνη της.

Μόνο που ακούω τη φωνή του Άγγελου Μπράτη με πιάνει τρέλα εμένα! Έχει μια φωνούλα ψιλή, η οποία νομίζω ότι είναι μια ψιλή βροχή έξω φθινοπωρινή που χτυπάει έναν τσίγκο και μου έχει σπάσει τα νεύρα», είπε χαρακτηριστικά.

 
[embedded content]
 

Πηγή: MATRIX24.GR