Από το Game of Love, στη φυλακή για ένα … σκύλο ο Λεβεντάκης.

251

Για ένα σκύλο, βρέθηκαν στα κρατητήρια ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης και ο γιος του, Γιάννης, καθώς οι δύο άνδρες φέρονται να επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, το βράδυ της Δευτέρας έξω από μπαρ στην περιοχή της Τρούμπας στον Πειραιά.

Ο 56χρονος εφοπλιστής, ο 31χρονος γιος του, γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Game Of Love, μαζί με μια 47χρονη γυναίκα οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό με αστυνομικούς στην Τρούμπα.

Το επεισόδιο σημειώθηκε, όταν διερχόμενος ειδοποίησε την αστυνομία και ανέφερε ότι σε όχημα υπάρχει παρατημένο ένα σκυλί που γαβγίζει και είναι πολύ ανήσυχο. Σε χρόνο μηδέν, στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου, ενώ αναζητήθηκε και ο ιδιοκτήτης του οχήματος και του σκύλου.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε η 47χρονη γυναίκα μαζί με τον εφοπλιστή Λεβεντάκη και τον γιο του και, σύμφωνα με την αστυνομία, άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα με τους αστυνομικούς. Ακολούθησε η σύλληψη και των τριών για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη, εξύβριση και για παράβαση του νόμου προστασίας περί αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.