Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (1/2/19) | Pagenews.gr

13

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (1/2/19).

Καλό μήνα σε όλους!

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά του έρωτα και της αρμονίας βρίσκεται στον Τοξότη από τις 7 Ιανουαρίου. Από εκεί έλκει καινούργια πράγματα στη ζωή όλων και διευρύνει τη διάθεσή σας για εξερευνήσεις!

Η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω στις 3 Φεβρουαρίου, όπου θα παραμείνει μέχρι την 1η Μαρτίου. Από αυτή τη θέση της θα σας βοηθήσει εστιάσετε πιο σοβαρά στην υλοποίηση των σχεδίων σας!
Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (1/2/19)

Ο Άρης από τον Κριό θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η δράση και η δύναμη θα βαδίζουν χέρι – χέρι, αν και η ανάγκη θα είναι να επικεντρωθείτε στη δουλειά. Η Σελήνη είναι επίσης στον Αιγόκερω σήμερα. Θέλετε να αποδώσετε άρτια σε ό,τι κι αν ασχοληθείτε!

Σήμερα Παρασκευή, αποφύγετε να δεσμευτείτε οικονομικά με άτομα από τον κύκλο των φίλων σας. Είναι πιθανό και για τις δύο πλευρές να κάνουν ένα λάθος ή να υπάρξει ασάφεια σχετικά με συγκεκριμένες προσδοκίες. Σήμερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τον ξεδιάντροπο χαρακτήρα μιας γυναίκας με την οποία εργάζεστε ή που είναι πελάτης σας. Την Παρασκευή, πολλοί από εσάς θα λάβουν δυσάρεστα νέα σχετικά με την εξέλιξη ενός προβλήματος υγείας ενός ατόμου που γνωρίζουν.

Εάν σήμερα για τα σχέδιά σας βασίζεστε στη συνεργασία ή τη συμμετοχή ενός άντρα, τα πράγματα πιθανότατα θα εξελιχθούν αργά. Στην ερωτική σας ζωή: Την Παρασκευή, μην ανεχτείτε τις αναμενόμενες προσδοκίες για την εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για πράγματα που είναι υλικής φύσης. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για συζητήσεις ή σχέδια που σχετίζονται με αρραβώνα, γάμο, την αρχή μιας συμβίωσης και άλλα σοβαρά σχέδια για το μέλλον σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να δημιουργήσετε νέες γνωριμίες και να απολαύσετε συναισθηματικές εμπειρίες. Σήμερα θα έχετε διάθεση ή αφορμή να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους ή συγγενείς. Είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια έξοδα που σχετίζονται με ένα παιδί ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας.
Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (1/2/19)

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, μην ανησυχείτε σήμερα για την επίλυση προβλημάτων που δεν έχουν λυθεί μέχρι τώρα. Εάν είναι δυνατόν, αναβάλλετέ τα για την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα, ένα γεγονός ή μια συζήτηση με μια γυναίκα θα σας προκαλέσει ένταση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Παρασκευή θα κάνετε σχέδια για το Σαββατοκύριακο, η πραγματοποίηση των οποίων θα είναι πλήρως εφικτή.

Σήμερα θα έχετε σημαντικές επαφές με ανθρώπους με τους οποίους θα έχετε κοινές δεσμεύσεις τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Η Παρασκευή θα σας εκπλήξει με νέα ή γεγονότα που θα είναι σημαντικά για την προσωπική ή δημόσια ζωή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα πρέπει να συναντήσετε ή να έχετε μια διαδικτυακή επαφή με ένα άτομο από άλλο μέρος. Η σημερινή μέρα θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή στο χώρο εργασίας σας, καθώς θα είναι εύκολο να προκύψει οποιαδήποτε μορφή έντασης ή σύγκρουσης. Είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια σχέδια για μια επίσκεψη ή κάποιο ταξίδι αναψυχής σήμερα ή τις επόμενες δύο ημέρες.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 

Πηγή: PAGENEWS.GR