Γαρυφαλλιά του GNTM: Αποκάλυψε καβγά που δεν είδαμε ποτέ!

2

Απάντησε σε ερωτήσεις και μίλησε για ένα άγνωστο καβγά που έλαβε χώρα στο σπίτι του GNTM, ενώ για ακόμα μια φορά έριξε τα… βέλη της στην «τριάδα της φωτιάς».

Ο λόγος για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία μέσα από τα tweets που διάβασε έδωσε πληροφορίες από τα… «άδυτα» του Greece’s Next Top Model.

«Η “τριάδα – φωτιά” μας έχει βάλει εμένα και την Άννα Αμανατίδου στο μάτι πριν καν μπούμε στο σπίτι του Next Top Model γιατί τσακώθηκα εγώ με την Εύη! Της λέω “άκου Εύη μου πήγες να κάτσεις μια βδομάδα στο Nomads και ήρθες να κάτσεις και μια εβδομάδα εδώ και θα μας πρήξεις τα… κατάλαβες!», είπε απαντώντας στα hate tweets, μέσα από τη «Φωλιά των ΚουΚου».

«Η Εύη είναι ο πυρήνας αλλά δεν το δείχνει είναι έξυπνη θα έλεγα. Η Μέγκι απλά βγάζει κακίες, δεν ξέρει πως να μιλήσει και πως να εκφραστεί. Η Εύη τα βγάζει όλα off camera. Αυτό είναι το κακό» είπε το 22χρονο μοντέλο για Εύη, Μέγκι και Μικαέλα. 

Στο tweet για το ποια από τις τρεις αντιπαθούσε περισσότερο, απάντησε «αντιπαθούσα πιο πολύ την Εύη και τη Μικαέλα γιατί μου έλεγαν ψέμματα ότι δεν λέμε τίποτα, ότι αντιθέτως εμείς ήρθαμε εδώ να κάνουμε τη δουλειά μας και δεν ασχολούμαστε μαζί σου είσαι αδιάφορη και όπως είδατε στα επεισόδια έλεγαν πάρα πολλά».

«Μόλις αποφάσισα να φύγω τότε αποφάσισε η Μικαέλα να με πιάσει να μου μιλήσει και μου είπε ότι όλο αυτό που έγινε με το αγόρι μου ότι και καλά με έβαλε αυτός μέσα, το είπε η Εύη και ότι ήθελε να το βγάλει από μέσα της. Φοβόταν ότι θα το ακούσω όταν βγω να το λέει στο παιχνίδι και ήθελε απλά να μου το ξεκαθαρίσει. Άρα νομίζω ότι με φοβόντουσαν όσο ήμουν μέσα στο σπίτι, γι’ αυτό και δεν τα έλεγαν μπροστά μου» δήλωσε σχετικά με το περιστατικό που η Μικαέλα φερόταν να είχε πει πως ο σύντροφός της Γαρυφαλλιάς ήταν αυτός που «μεσολάβησε» για να μπει η ίδια στο παιχνίδι.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου»

Πηγή: STAR.GR