Γιώργος και Νίκος Σαββίδης: Το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ | SportimeGreece

19

Ο Νίκος και ο Γιώργος Σαββίδης παίζουν πλέον καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, έχοντας αυξήσει τις αρμοδιότητες, τις ευθύνες αλλά και την επιρροή τους στο σύλλογο.

Αμφότεροι οι γιοι του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου έχουν μεγαλώσει με τον ΠΑΟΚ, έχουν δεθεί με την ομάδα και αυτή τη στιγμή είναι σε θέση να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο καθώς έχουν ωριμάσει μέσα από την ενασχόλησή τους με τον Δικέφαλο.

Ο Νίκος ασχολείται πιο πολύ με το τμήμα μάρκετινγκ, με τον Γιώργο να  επικεντρώνεται στο αγωνιστικό τμήμα. Οπως είναι εμφανές, το τμήμα μάρκετινγκ των Θεσσαλονικέων έχει κάνει… άλματα τα τελευταία χρόνια και κινείται στα πρότυπα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως και οι φανέλες του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, οι οποίες είναι εξαιρετικές τόσο από αισθητικής άποψης όσο και σε σχέση με την απήχηση που έχουν στον κόσμο του.

Οι υιοί Σαββίδη θα ασχοληθούν με το μεγάλο έργο της Νέας Τούμπας και είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν τα σημαντικά ζητήματα και θα επιλέξουν ποιος αρχιτέκτονας θα αναλάβει την ανέγερση του γηπέδου του Δικεφάλου. Ο Γιώργος έχει παίξει κομβικό ρόλο σε πολλά θέματα ενώ είναι η φωνή του ΠΑΟΚ προς τα έξω σε ό,τι αφορά την επικαιρότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος και ενημερώνει τον κόσμο για διάφορα γεγονότα. Πολλές φορές μπορεί να ήταν πιο αυθόρμητος και κάποιες φορές να παρεξηγήθηκε, ωστόσο, πλέον, έχει ωριμάσει και στις αντιδράσεις του αλλά και στα σχόλια που κάνει.

Αποφάσεις, μεταγραφές και ανανεώσεις

Ηταν αυτός που στήριξε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και δικαιώθηκε για την επιλογή του. Επίσης επιδίωξε όσο κανείς  την επιστροφή του Βιεϊρίνια στην ομάδα, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι στο σύλλογο με πρώτο τον Λούμπος Μίχελ δεν τον ήθελαν. Ο Πορτογάλος στη συνέχεια αποδείχθηκε κομβικός για τους «ασπρόμαυρους» και ήταν ακόμη μία απόφαση για την οποία δικαιώθηκε ο Γιώργος Σαββίδης.

Το κενό του Ιβάν Σάββιδη λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων, πλέον το καλύπτουν οι δύο γιοι του, που ανταποκρίνονται πλήρως στις αρμοδιότητές του. Ο Γιώργος έχει επαφές και για τα μεταγραφικά και θέλει να προχωρήσει τις εξελίξεις και σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις.

Μπορεί πολλοί να του χρεώνουν την επιλογή Χατσερίδη ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι καθώς και ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέμεινε για τον Ουκρανό ενώ πολλές επιλογές του Σαββίδη δεν εγκρίθηκαν τελικά από το προπονητικό τιμ της ομάδας καθώς πρέπει να συμφωνήσουν όλοι σε μία τέτοια κίνηση.

Οι δύο γιοι του Ιβάν παίζουν ρόλο στις διαπραγματεύσεις και των ανανεώσεων, συνεργαζόμενοι με τον Μάριο Μπράνκο, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την ανανέωση του Λευτέρη Λύρατζη, που δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ταυτόχρονα, συζητούν πολλές ώρες και για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει ο Δικέφαλος το επόμενο διάστημα…

Κερδίζει πόντους ο Αλ Τάαμαρι

Δώρο εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ!

Πηγή: SPORTIME.GR