Είναι πολλές οι 107 μέρες απραξίας για την Παναχαϊκή

149

lt;span id=»_ctl22__ctl0_NAImages»>Είναι πολλές οι 107 μέρες απραξίας για την Παναχαϊκή
16/10/2018 [18:58]

Η συνέπεια και ο σωστός προγραμματισμός στον «μαγικό» χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικά στον «απίθανο» χώρο της Φούτμπολ Λιγκ μπορεί αντί για πλεονέκτημα στην πράξη να γίνει μειονέκτημα! Αυτό ίσως να ισχύσει στην περίπτωση της Παναχαϊκής που φέτος ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ προετοιμασία. Συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου, αλλά όπως όλα δείχνουν και εάν δεν υπάρξει νέα καθυστέρηση θα παίξει παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από 107 μέρες! Σωστά διαβάσατε, μετά από 107 μέρες προετοιμασίας θα παίξει αγώνα πρωταθλήματος εφόσον η πρεμιέρα της Φουτμπολ Λιγκ δεν αναβληθεί και πάλι και το παιχνίδι των «κοκκινόμαυρων» με τον Αιγινιακό οριστεί για την Κυριακή 28 Οκτωβρίου.

ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Η ομάδα που βγαίνει περισσότερο ωφελημένη από κάθε άλλη από την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος είναι ο Ηρακλής. Ξεκίνησε αργά την προετοιμασία του, επί της ουσίας η πρώτη του έγινε στις 27 Αυγούστου, με προπονητή τον Σπύρο Μπαξεβάνο, τον οποίο αντικατέστησε στις 5 Σεπτεμβρίου ο Αλέκος Βοσνιάδης. Μάλιστα ο Ηρακλής όπως όλα δείχνουν θα είναι από τις ομάδες που θα κυνηγήσουν την άνοδο, κάτι που ισχύει για Κέρκυρα και Δόξα Δράμας, οι οποίες ξεκίνησαν προετοιμασία αργότερα από την Παναχαϊκή.

ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Η Κέρκυρα ξεκίνησε την προετοιμασία της με τον Δημήτρη Σπανό στον πάγκο της στις 28 Ιουλίου και η Δόξα Δράμας στις 2 Αυγούστου με προπονητή τον Στάικο Βεργέτη.

ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Από τις 18 Ιουλίου που ξεκίνησε την προετοιμασία της η Παναχαϊκή έχει παίξει όλα και όλα δύο επίσημα παιχνίδια για τον θεσμό του Κυπέλλου. Και τα δύο δεν προσφέρονται για ασφαλή, αφού ήταν με υποδεέστερους αντιπάλους και σε χρονικό διάστημα που για διάφορους λόγους οι «κοκκινόμαυροι» ήταν εκτός ρυθμού. Το πρώτο στις 15 Σεπτεμβρίου με την ομάδα ΑΣ Κόρινθος 2006, την οποία η Παναχαϊκή νίκησε 2-0 στην Κόρινθο στο πλαίσιο της 3ης φάσης του θεσμού και το δεύτερο στην πρεμιέρα της 4ης φάσης την 1η αγωνιστική στους Ομίλους στην Ξάνθη στις 27 Σεπτεμβρίου όταν νίκησε τον Αρη Αβάτου με 1-0. Ομως καταλαβαίνετε ότι μόνο με παιχνίδια Κυπέλλου και φιλικά δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως πρέπει μια ομάδα σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πηγή: PELOP.GR