Εξηγήσεις από Ερέρα: Δεν είπα ότι ο Άρης είναι πιο μικρό club από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι Ολυμπιακό. Μιλούσα καθαρά αγωνιστικά

2

O Πάκο Ερέρα έδωσε συνέντευξη στο «Punto 7 Radio» των Κανάριων Νήσων και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Ελλάδα με τον Άρη.

Η δήλωσή του πως «ήμασταν πιο μικροί από τους αντιπάλους μας. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός κι ΑΕΚ είναι τα φαβορί, αλλά μου άρεσε που μια ομάδα μικρή σαν τον Άρη – η οποία έλειπε τόσα χρόνια από την πρώτη κατηγορία – μπόρεσε κι απέδωσε τόσο καλό ποδόσφαιρο» προκάλεσε σάλο, όμως ο Ισπανός με δήλωσή του σε αθλητική ιστοσελίδα ξεκαθαρίζει τι ακριβώς εννοούσε.

Επίσης πήρε θέση για το tweet του δημοσιογράφου Λίτο Χιμένεθ, ο οποίος ανέφερε ότι ο Ερέρα είναι τέσσερις μήνες απλήρωτος, κάτι το οποίο διέψευσε η ΠΑΕ Άρης.

Ο 64χρονος προπονητής χαρακτήρισε τους οπαδούς των κιτρίνων ως τους καλύτερους που συνάντησε στη ζωή του, αλλά και ότι απόλαυσε κάθε στιγμή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

«Ποτέ δεν είπα στη συνέντευξη που έδωσα ότι είμαι απλήρωτος. Με ρώτησε ο δημοσιογράφος, αλλά του εξήγησα ότι αυτό είναι προσωπικό θέμα που ακόμα και αν ίσχυε, δεν θα το έλεγα δημόσια σε συνέντευξη. Επίσης, δεν εννοούσα ότι ο Άρης είναι πιο μικρό club από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι Ολυμπιακό.

Σε κάθε συνέντευξη Τύπου πριν και μετά τους αγώνες, έλεγα ότι αγωνιστικά προσπαθούμε να φτάσουμε στο επίπεδό τους. Μιλούσα καθαρά αγωνιστικά. Φυσικά και δεν έκανα σύγκριση των ομάδων ως clubs. Ο Άρης για εμένα είναι ένα τεράστιο club. Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η δυνατότητα να εργαστώ σε αυτή τη σπουδαία ομάδα. Οι οπαδοί ήταν φανταστικοί. Οι καλύτεροι οπαδοί που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Πολύ διαφορετικοί σε σχέση με αυτούς της Ισπανίας. Απόλαυσα κάθε μέρα στη δουλειά.

Όταν έβγαινα στη Θεσσαλονίκη με τη σύζυγό μου, με συναντούσαν οπαδοί του Άρη και μου ζητούσαν να βγάλω μια φωτογραφία μαζί τους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτές τις μέρες. Χτίσαμε μια ομάδα από την αρχή, με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Κάναμε φανταστικό ξεκίνημα με νίκες. Ήρθαν μετά οι τέσσερις ήττες, αλλά χάναμε δύσκολα και πάντα με την ίδια φιλοσοφία, να κοιτάμε στα μάτια κάθε αντίπαλο και να προσπαθούμε παντού και πάντα για τη νίκη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: ENIKOS.GR