Επανασυνδέσεις σχέσεων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19/10/18) | Pagenews.gr

32

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/10 Παρασκευή.

Κριός

Αν δεν ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο μυαλό και την καρδιά του συντρόφου σας, καλό είναι απλά να του δώσετε χρόνο για να σας το πει.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Ταύρος

Αν έχετε βρει τους τρόπους που θα σας κάνουν με τον πρώην σας να ενωθείτε, τότε περιμένετε την πανσέληνο που σας ευνοεί πολύ.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Δίδυμοι

Δεν σας νοιάζει αν ο πρώην σύντροφος σας έχει φτιάξει και πάλι την ζωή του. Εσείς πρέπει να κοιτάξετε περισσότερο την δική σας και τι θα κάνετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Πολλά περίεργα λόγια και προτάσεις σας κάνει κάποιος φίλος σας και μάλλον έχετε παρατηρήσει και κάποιες ερωτικές διαθέσεις. Ο χρόνος θα σας δείξει.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως
Λέων

Πλέον δεν βρίσκετε κάποιο κοινό σημείο αναφοράς, με τον σύντροφο σας πια. Ίσως και να πρέπει να δείτε τι συμβαίνει και να το λύσετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων
Επανασυνδέσεις Παρθένος

Ξοδεύετε πολύ από τον χρόνο σας για να είστε πολύ κοντά στην καθημερινότητα του ανθρώπου σας, και χωρίς αυτό να εκτιμάτε τελικά.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς


Ζυγός

Οι αλλαγές που έχουν γίνει αυτό το διάστημα μέσα στην οικονομική σας πραγματικότητα, σίγουρα θα σας δώσουν και κάτι καλύτερο στην ερωτική σας ζωή.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης
Σκορπιός

Η φιλική και κοινωνική σας ζωή, έχει πολλά άτομα που μάλλον σας κοιτούν με ένα μάτι ερωτικό. Από την νέα εβδομάδα θα έχετε έντονα φλερτ.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων
Τοξότης

Θα πρέπει να σκεφτείτε πιο αναλυτικά με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αν όλο αυτό που ζείτε κάτω από την απόλυτη μυστικότητα και το ρίσκο, τελικά αξίζει.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός
Αιγόκερως

Μην κυνηγάτε κανέναν. Δεν χρειάζεται και το ξέρετε. Αυτός λοιπόν που σας αγαπάει, ξέρετε πλέον πώς να σας προσεγγίσει και να σας κερδίσει.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς


Επανασυνδέσεις Υδροχόος

Τα νέα πρόσωπα που έχουν εισβάλει στην ζωή σας έχουν ήδη τραβήξει την προσοχή σας. Ένα όμως έχετε ήδη γοητεύσει την καρδιά σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός
Ιχθείς

Αφήστε τους παλιούς έρωτες και ασχοληθείτε με το τώρα σας. Έχετε πολλά επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς.

Πηγή: astrolive.gr

Ετικέτες: 

Πηγή: PAGENEWS.GR