Ετοιμάζονται για την αναζήτηση του «αύριο» στον Ηρακλή

5

Η διοίκηση Παπαδόπουλου αναζήτησε μεν την επόμενη μέρα, αλλά δε τη βρήκε. Πέραν τούτου χάθηκε ήδη χρόνος χωρίς αποτέλεσμα. Οι φορείς του Ηρακλή δεν σκοπεύουν και δεν πρέπει να χαθεί ακόμη περισσότερος.

Η αναζήτηση του «αύριο» στον ποδοσφαιρικό Ημίθεο ξεκινά άμεσα, ακόμη κι αν δεν έχει διαφανεί ως τώρα κάποια συγκεκριμένη προοπτική. Η χρονική συγκυρία είναι τέτοια που οδηγεί τις εξελίξεις από μεθαύριο Τρίτη, όμως ήδη επαφές και διαβουλεύσεις για το αν υπάρχουν επιλογές και ποιες είναι αυτές, ξεκινούν σταδιακά και σε αρχική μορφή συζήτησης.

Προφανώς το πιθανότερο των σεναρίων είναι στο προσεχές χρονικό διάστημα να προετοιμαστεί συνάντηση μεταξύ όλων των φορέων της «κυανόλευκης οικογένειας», ενδεχομένως και σε μορφή Γενικής Συνέλευσης προκειμένου μέσα από κοινό προβληματισμό να αναζητηθεί λύση. Αν μη τι άλλο με τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση, μπροστάρη τον Γ.Σ. Ηρακλής, το Ιδρυτικό Σωματείο της Π.Α.Ε., οι βετεράνοι, οι οργανωμένοι, ο Όμιλος 1899 και η Λέσχη Φίλων Ηρακλή, ο ίδιος ο Ηρακλής εκ των έσω και πάλι θα ψάξει τη λύση, δίχως να περιμένει την επισημοποίηση του… τέλους του Θανάση Παπαδόπουλου.

Άλλωστε ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. μπορεί να μην δήλωσε επίσημα πως παρατάει την ομάδα, αλλά η αδυναμία εύρεσης νέου Α.Φ.Μ. από τον ίδιο σε συνδυασμό με την απόφαση του να μην κατεβάσει την ομάδα στη Football League, δείχνουν πως έχει ήδη αποχωρήσει.

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

Πηγή: METROSPORT.GR