Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (5/1/19) | Pagenews.gr

14

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (5/1/19).

Ζώδια Κριός

Τα συναισθήματά σας είναι σε έξαρση σήμερα και αισθάνεστε παράξενα εσωστρεφείς. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι σας, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας.

Αν αξιοποιήσετε αυτό τον χρόνο για να χαλαρώσετε, σύντομα θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας.

Ζώδια Ταύρος

Οι σχέσεις είναι ιδιαίτερα δύσκολες τώρα, οπότε προσπαθήστε να μην αναλώνεστε. Κάντε μια υποχώρηση και αναρωτηθείτε τι πραγματικά θέλετε. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται.
Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (5/1/19)

Ζώδια Δίδυμοι

Είναι υπέροχο να βγαίνετε με διάφορα είδη ανθρώπων, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ψάχνετε για κάποιον/α για να δεσμευθείτε; Μόνο εσείς μπορείτε να το αποφασίσετε αυτό προφανώς, αλλά αν είστε έτοιμοι, όλα είναι υπέρ σας σήμερα.

Ζώδια Καρκίνος

Είτε είστε έτοιμοι είτε όχι, η ερωτική σας ζωή πρόκειται να γίνει πολύ ενδιαφέρουσα! Ενδεχομένως έχετε μερικά έντονα συναισθήματα και οι άλλοι αντιδρούν όπως πρέπει.

Ζώδια Λέων

Αν αισθάνεστε κάπως καχύποπτοι, δώστε προσοχή – μπορεί να έχετε εντοπίσει κάτι! Κοιτάξτε βαθιά κάτω από την επιφάνεια για να φτάσετε στην καρδιά των πραγμάτων. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας για να καταλάβετε τι συμβαίνει πραγματικά εδώ.

Ζώδια Παρθένος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια πραγματικά χρήσιμη ανακάλυψη. Αφιερώστε χρόνο για να δείτε μερικά προφίλ στο διαδίκτυο – και μην εκπλαγείτε αν κάποιο από αυτά τραβήξει την προσοχή σας! Αδράξτε αμέσως την ευκαιρία, χωρίς αμφιβολίες!

Ζώδια Ζυγός

Όταν η σημερινή μέρα εκδηλώσει την ενέργεια της, αισθάνεστε σαν να πετάγονται σπίθες παντού. Καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι, γιατί πρόκειται να συμβούν πολλά και διάφορα! Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι οι επόμενες μέρες θα είναι όμορφες και ρομαντικές για εσάς.

Ζώδια Σκορπιός
Η αυτοπεποίθησή σας κορυφώνεται τώρα. Αισθάνεστε σαν να μπορείτε να κάνετε τα πάντα – και έχετε δίκιο! Ονειρευτείτε κάτι θεαματικό και, στη συνέχεια, βρείτε έναν τρόπο για να το πραγματοποιήσετε. Τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει.

Ζώδια Τοξότης

Όταν αισθάνεστε κυκλοθυμικοί, θα ήταν καλή ιδέα να αφήσετε τις νυχτερινές εξόδους και να κάτσετε σπίτι. Όλοι χρειάζονται λίγο χρόνο για να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους πότε-πότε – ακόμη και οι δυνατοί, αποφασιστικοί άνθρωποι όπως εσείς!
Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (5/1/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Αισθάνεστε την ανάγκη για λίγη ενδοσκόπηση σήμερα – ενδιαφέρεστε περισσότερο για το διαλογισμό ή το διάβασμα παρά για να βγείτε έξω. Δεν είναι κακό αυτό – απλά χαλαρώστε και σκεφτείτε. Ανάψτε μερικά κεριά, κάνετε έναν περίπατο ή απλά αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο να περιπλανηθεί.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα ενδιαφέρεστε περισσότερο να χαλαρώσετε μόνοι σας σπίτι παρά να βγείτε έξω. Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας ταινίες, φορέστε τις πιο άνετες πιτζάμες σας και περάστε ένα ήρεμο βράδυ. Η συναρπαστική σας ζωή θα σας περιμένει όταν θα αισθανθείτε και πάλι έτοιμοι.

Ζώδια Ιχθύες

Εάν δεν αισθάνεστε πολύ σίγουροι για κάτι, απλά κρατήστε στάση αναμονής. Περιμένετε μέχρι να έχετε περισσότερες πληροφορίες προτού προχωρήσετε. Είναι ζωτικής σημασίας να αισθάνεστε ασφαλείς και χαλαροί όταν βρίσκεστε στη φάση δημιουργίας μιας καινούργιας σχέσης.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 

Πηγή: PAGENEWS.GR