Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (8/11/18) | Pagenews.gr

4

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (8/11/18)

Κριός

Μπορείτε να μιλήσετε αυτές τις ημέρες, πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας, για τα ζητήματα που πρέπει στο μεταξύ σας, να λάβουν μόνιμες λύσεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Ταύρος

Κάποιος ασχολείται μαζί σας, αλλά εσείς δεν το ξέρετε ή ούτε καν το φαντάζεστε. Από την καινούργια εβδομάδα, θα μάθετε πολλά και ευχάριστα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος


Δίδυμοι

Η μέρα σας, θα είναι γεμάτη με φιλικές και κοινωνικές προσκλήσεις που σίγουρα θα σας κάνουν να βρείτε και έναν νέο σύντροφο, για να σας αγαπήσει.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός
Καρκίνος

Έχετε δώσει ένα αυστηρό πλέον όριο χρόνου, στον σύντροφο σας, για να σας μιλήσει πια αληθινά και να βρείτε τους τρόπους, που θα είστε και μαζί κάτω από το βλέμμα όλων.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς
Λέων

Η μέρα σας θα ξεκινήσει ιδιαίτερα καλά, καθώς θα λάβετε ένα μήνυμα από τον σύντροφο σας, που έχετε και αρκετό καιρό να δείτε. Κάτι θα σας ζητήσει.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως
Παρθένος

Μπορείτε να μείνετε λίγο μονάχοι σας και να σκεφτείτε, τι πρέπει να γίνει για να έρθουν και πάλι οι ισορροπίες, μέσα στον δεσμό σας και στην επικοινωνία σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων
 Ζυγός

Κάτι ψήνεται, με εσάς και κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο. Είναι γεγονός, ότι υπάρχει εδώ και καιρό μια πλατωνική αγάπη, που θα γίνει μεγάλος έρωτας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς
Σκορπιός

Ο πρώην αγαπημένος σας, έχει βάλει στόχο του, την καρδιά σας και πάλι και πιθανόν αυτές τις ημέρες να σας κάνει όχι μόνο την εμφάνιση του, αλλά και την πρόταση του για επανένωση.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης


Τοξότης

Υπάρχει μια υποτονικότητα και βαρεμάρα, μέσα στην σχέση σας και αυτό είναι κάτι που δεν σας κάνει να αισθάνεστε και πολύ ασφαλείς. Δράστε άμεσα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων
Αιγόκερως

Υπάρχουν δύο πρόσωπα που σας έχουν σίγουρα ερωτευτεί, από τον κύκλο σας και που τώρα θα σας εκφραστούν ταυτόχρονα. Προσοχή στις αντιδράσεις σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός
Υδροχόος

Λίγα λόγια θέλετε εσείς και πολλές πράξεις, που πιθανόν και να φέρουν την αρμονία μέσα στον δεσμό σας. Όλα τα άλλα είναι φλυαρίες που δεν σας αφορούν.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς
Ιχθείς

Πιθανόν και να πρέπει τώρα που είναι και τα αστρολογικά θετικά με το ζώδιο σας, να κινηθείτε και να μιλήσετε άμεσα στο άτομο που θέλετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Πηγή: astro-live

Ετικέτες: 

Πηγή: PAGENEWS.GR