Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (9/11/18) | Pagenews.gr

5

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (9/11/18)

Κριός

Από το στόμα σας, εσάς δεν βγαίνει τυχαία, και μάλλον το ταίρι σας έχει καταλάβει ότι προσεχώς, θα έχετε κάποιες ανακοινώσεις να του κάνετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Ταύρος

Εσείς είστε ότι πιο πολύτιμο έχει ο σύντροφος σας, και θα το διαπιστώσετε μέσα σε αυτόν τον μήνα, από τις προτάσεις του.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος
Δίδυμοι

Έχετε βάλει μπροστά για νέα επιχειρησιακά δρώμενα που μάλλον, για το επόμενο διάστημα, θα σας απομακρύνουν από την ερωτική σας ζωή. Προετοιμάστε τον σύντροφο σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός


Καρκίνος

Ένας από τους δύο σας, μέσα στην σχέση σας, έχει βαρεθεί ή ακόμη και πιθανόν η προσοχή του, να έχει πιαστεί από μια άλλη κατάσταση!
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς
Λέων

Ξεχωρίστε όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν με όλα αυτά που τώρα σας συμβαίνουν. Κάπως έτσι μόνο να βρείτε άκρη και με την καρδιά σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως
Παρθένος

Δεν είστε από τα ζώδια που τόσο εύκολα μπορείτε να ερωτευτείτε. Τώρα υπάρχει στο ορίζοντα ένα πρόσωπο, που δείχνει ότι θέλει να έρθετε πιο κοντά.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων
Ζυγός

Έχετε μαζέψει πολλά μέσα στο μυαλό σας, και τώρα αυτές τις ημέρες που και τα άστρα σας υποστηρίζουν, πρέπει να τα συζητήσετε με τον σύντροφο σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς
Σκορπιός

Μπορείτε να έχετε μια νέα σχέση, αν και εσείς το επιθυμείτε. Υπάρχει κόσμος γύρω σας, που σας θέλει….άρα πετάξτε το άχρηστο παρελθόν, από τις σκέψεις σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης
Τοξότης

Ευτυχώς τα οικονομικά σας, θα πάνε πολύ καλύτερα από τις ερχόμενες ημέρες, και κάπως έτσι θα καταφέρετε να λύσετε και πολλά από τα οικογενειακά σας προβλήματα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων


Αιγόκερως

Όσα και να βρείτε στον δρόμο σας εμπόδια, εσείς θα τα προσπεράσετε. Είναι μια περίοδος που θα έχετε χρήμα, αγάπη…και πολλούς αντίζηλους!
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός
Υδροχόος

Από την επόμενη εβδομάδα, θα έρθουν στους δρόμους και στην προσοχή σας, νέα και σχόλια που θα αφορούν τον πρώην σας, και την ζωή του γενικότερα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς
Ιχθείς

Από όλα αυτά που έχετε ακούσει από τον άνθρωπο σας, τα περισσότερα είναι αλήθεια. Από το μέσο του μήνα, θα δείτε και τις πράξεις του…στο έπακρον!
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Πηγή: astro-live

Ετικέτες: 

Πηγή: PAGENEWS.GR