Η “απάντηση” του Παναθηναϊκού για τις κατηγορίες κόσμου και Θύρας 13 – NewsPAO

9

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–>

Νέο κύμα δυσαρέσκειας του κόσμου και της Θύρας 13 προκλήθηκε χθες από την επιλογή του Παναθηναϊκού στη χθεσινή ψηφοφορία να στηρίξει τον Μηνά Λυσάνδρου. 

Οι «πράσινοι» μετείχαν κανονικά στη χθεσινή ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της διοργάνωσης της Superleague, γεγονός που σπανίζει τα τελευταία χρόνια, καθώς συνήθιζαν να ρίχνουν «λευκό».

Αυτό προκάλεσε το ξέσπασμα του κόσμου και περισσότερο της Θύρας 13, η οποία προχώρησε σε ανακοίνωση και κατηγόρησε ευθέως την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για συμμαχία με ΑΕΚ και Ολυμπιακό (ο Λυσάνδρου διατηρεί πόστο ως αντιπρόεδρος της ΑΕΚ).

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συζητούσαν μεταξύ τους για το αποτέλεσμα των εκλογών και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στις τάξεις των φιλάθλων. Γίνεται αντιληπτό πως το «Τριφύλλι» λειτούργησε κατά του Μάκη Γκαγκάστη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι ο Λυσάνδρου είναι ένας ικανός άνθρωπος που θα μπορούσε να δώσει λύσεις σε σοβαρά ζητήματα της λίγκας. Το μότο των ανθρώπων της ομάδας ήταν ότι «στηρίχθηκε το πρόσωπο και όχι οι προτίμηση άλλων ομάδων!»

Πηγή: HTTPS://NEWSPAO.GR