Η διγλωσσία του κ. Ερέρα στραπατσάρει το προφίλ του

19

Η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει ο κ. Πάκο Ερέρα στον Αρη, από εδώ και πέρα, είναι να μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας. Ο Ισπανός την περασμένη Τρίτη μίλησε στο “Punto 7 Radio” των Κανάριων Νήσων. Οι ραδιοφωνικές του δηλώσεις, αναπαράχθηκαν αυτούσιες από τα Ελληνικά ΜΜΕ. Ο Ερέρα δήλωσε μεταξύ των άλλων ότι «κάθε μέρα εμφανιζόταν και ένα άλλο πρόβλημα, δύσκολο για έναν προπονητή να το λύσει».

Μόλις έγινε γνωστό το τι είπε στην πατρίδα του ο κ. Ερέρα, άρχισε μία προσπάθεια να γίνει το άσπρο μαύρο και ο Ισπανός προχώρησε σε δύο νέες δηλώσεις οι οποίες  επικοινωνήθηκαν από την ΠΑΕ Αρης με ό,τι αυτό συνεπάγεται.   

«Τώρα μιλάω εγώ, απευθείας. Μέχρι τώρα ό,τι έχει γραφτεί είναι από τρίτους” ξεκίνησε η χθεσινή (δεύτερη σε 24 ώρες) γραπτή δήλωση του Ισπανού, ξεχνώντας προφανώς ότι οι πρώτες του τοποθετήσεις έγιναν ραδιοφωνικά, άρα ήταν «απευθείας».

Στις δηλώσεις που αναρτήθηκαν χθες στο site  της ΠΑΕ Αρης ο κ. Ερέρα εκτίθεται. Ο ίδιος άνθρωπος που μία ημέρα νωρίτερα μιλώντας στο “Punto 7 Radio είχε παρομοιάσει τον Αρη με τη Λεγανές, προσπάθησε να πείσει ότι εργάστηκε σ’ ένα ιδανικό περιβάλλον και ότι είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Διαμαντόπουλο! Δεν είπε όμως κουβέντα για τα προβλήματα στα οποία έκανε αναφορά μιλώντας στον δημοσιογράφο της πατρίδας του.

Λογικό είναι  ο κ. Ερέρα να επιλέγει τη διγλωσσία, καθώς απ’ ότι φαίνεται εξακολουθεί να έχει εκκρεμότητες με την ΠΑΕ Αρης οι οποίες δεν του επιτρέπουν να δημοσιοποιήσει τους πραγματικούς λόγους τους διαζυγίου του με τους «κίτρινους».  

Η προσπάθεια του να γίνει αρεστός στη διοίκηση του Αρη προκύπτει και από το γεγονός ότι στην ουσία ανακαλεί και τη δήλωση-σύγκριση των «κίτρινων» με τη Λεγανές. «Ηξερα πολύ καλά για το μέγεθος του Αρη πριν ακόμη έρθω και ότι ανήκει στα κορυφαία club της Ελλάδας» δήλωσε στην τελευταία του δήλωση που παίρνει Οσκαρ διγλωσσίας.

Κρίμα γιατί μόνος του στραπατσάρει και το εξωαγωνιστικό του προφίλ. Εάν ακόμη περιμένει κάτι από τον Αρη θα μπορούσε να επιλέξει τη σιωπή και όχι τις «κωλωτούμπες».

Focus

Η ΜARCA στην ηλεκτρονική της έκδοση προβάλει αρνητικά θέματα για το διαζύγιο Αρη-Ερέρα, τα οποία έχουν ήδη διαψευστεί και από τις δύο πλευρές, όπως ότι υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες προς τον Ισπανό. Το γεγονός όμως και μόνο ότι κάνει αναφορά στον πρώην προπονητή του Αρη φανερώνει την επαγγελματική του δυναμική του κ. Ερέρα.

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (8/11)

Πηγή: METROSPORT.GR