Η παίχτρια που πανικοβλήθηκε στην πισίνα του Next Top Model και τελικά την έδιωξαν

135

Ένα από τα πιο έντονα στιγμιότυπα του Greece’s Next Top Model με πρωταγωνίστρια την παίχτρια Σοφία Ζαχαριάδου σχολιάζεται απόψε και διχάζει το Twitter.

Η υποψήφια έπαθε πανικό όταν κλήθηκε να μπει σε πισίνα με ρούχα και να ποζάρει κάτω από το νερό.

Τελικά δεν τα κατάφερε και βρέθηκε εκτός εκπομπής, αλλά αρκετοί πιστεύουν πως έπρεπε να γίνει μια εξαίρεση απόψε λόγω όσων είχε εξομολογηθεί.

Η Σοφία είπε πως δεν μπόρεσε να βουτήξει το κεφάλι της στην πισίνα, εξαιτίας μιας τραυματικής εμπειρίας του παρελθόντος.

Όπως αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά, όταν ήταν μικρή η Σοφία είχε κινδυνέψει από πνιγμό.

«Όταν πάτησα το πόδι μου μέσα στην πισίνα, νόμιζα ότι θα φύγω από εγκεφαλικό. Δεν μπορούσα να προχωρήσω προς τα κάτω. Είχε θολώσει τόσο πολύ το μυαλό μου και φοβόμουν τόσο πολύ να μπω μέσα στο νερό που ζήτησα από τον διασώστη να έρθει αν μπορεί και να με πάει προς τα μέσα», είπε η Σοφία Ζαχαριάδου, η οποία έμεινε αρκετή ώρα μέσα στο νερό προσπαθώντας να βρει το κουράγιο να βουτήξει μέσα και το κεφάλι της.

«Το καημένο, έχει πανικό με το νερό. Παθαίνει κρίσεις πανικού γιατί όταν ήταν μικρή παραλίγο να πνιγεί», σχολίασε η Βίκυ Καγιά.

Η Σοφία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία. «Μου είχε κοπεί η ανάσα. Η καρδιά μου ξεκίνησε να χτυπά πάρα πολύ γρήγορα. Τα χέρια μου είχαν μουδιάσει. Είχε στεγνώσει το λαρύγγι μου. Πραγματικά νόμιζα ότι θα πεθάνω», εξομολογήθηκε.

Λίγο αργότερα βρέθηκε μπροστά στους κριτές καθώς δεν είχε ολοκληρώσει την δοκιμασία και τελικά αποφασίστηκε να αποχωρήσει από το σπίτι.

Δείτε στα βίντεο τι συνέβη:

[embedded content] 
[embedded content] 

Η απόφαση των κριτών δίχασε και κάποιοι θεωρούν πως η Σοφία ήταν ειδική περίπτωση:

Πηγή: LIFO.GR