Ισορροπία ζωής ή θανάτου για τον Ηρακλή

17

 

Η εξωαγωνιστική απειλή θα κρίνει (σ’ αυτό το χρονικό σημείο τουλάχιστον) την διατήρηση των πιθανοτήτων παραμονής-συμμετοχής στη Super League 2 του Ηρακλή ή τον υποβιβασμό του στην τρίτη κατηγορία.

 

Η υπόθεση Λουκίνα είναι γνωστή, έχει αναλυθεί πολλάκις και είναι η πρώτη, πιο άμεση απειλή για αφαίρεση βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία του Ηρακλή. Κάθε πλευρά δίνει τις δικές της «αναγνώσεις». Η μεν της Π.Α.Ε. πως η πλευρά Λουκίνα αν επιμείνει θα ρίξει τον Ηρακλή, η δε πλευρά Λουκίνα, πως δεν «ευθύνεται» η ίδια, αλλά η Π.Α.Ε. αδυνατώντας να καταβάλλει τα συμφωνηθέντα, στις δόσεις της πρώτης δόσης (…).

 

Σ’ αυτό το εκ προοιμίου άστοχο και ανούσιο mind game, χαμένος βγαίνει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής που ακροβατεί μεταξύ ζωής και πρόωρου θανάτου. Μέχρι της 14:00 σήμερα έχει δοθεί προθεσμία από το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. για υπομνήματα στις δύο πλευρές. Αν δεν τα βρουν (κάτι που φαντάζει το πιθανότερο από την ένταση Χατζηιωάννου-Ατλαμάζογλου) για την, προσβλητικά για τα δεδομένα του Ηρακλή, αστεία διαφορά των 300 ευρώ και απαιτηθεί όλο το ποσό 101.000 ευρώ με τους τόκους, θα ακολουθήσει διορία τριών ημερών για την αποπληρωμή και εφόσον παρέλθει δίχως αποτέλεσμα, αφαίρεση βαθμών-μαχαιριά υποβιβασμού για την ομάδα.

 

Αν ξεπεράσει το άμεσο πρόβλημα ο Ηρακλής, δεν ξεμπερδεύει, μιας και ακολουθούν άλλες υποθέσεις με πιο επικίνδυνη αυτή της Επιτήρησης που η δήλωση αδυναμίας της διοίκησης Παπαδόπουλου προκαλεί νέο τρόμο αφαίρεσης 3 βαθμών.

Πηγή: METROSPORT.GR