Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη γιορτή με τον σύντροφό της και το μήνυμά της -«Αραγε αξίζω τόση αγάπη;» [εικόνες]

49

Ενα ποστ που ξεχειλίζει αγάπη δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, χτες, την ημέρα της γιορτής της.

H όμορφη παρουσιάστρια πέρασε την ημέρα της γιορτής της μαζί με αγαπημένους της φίλους και φυσικά τον σύντροφό της, Νάσο Αναστασόπουλο, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από τον πλευρό της αυτή την ξεχωριστή μέρα, παρ΄όλο που συχνά λείπει για δουλειές στο εξωτερικό.

Η Κατερίνα Καινούργιου με τον συντροφό της.

Η ονομαστική της γιορτή βέβαια άρχισε από το Σάββατο, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφό της στα βόρεια προάστια και ύστερα διασκέδασε σε μαγαζί των βορείων προαστίων.

Ρομαντικό δείπνο για την παρουσιάστρια πριν την γιορτή της.

Την Κυριακή η γιορτή ήταν πιο μεγάλη, καθώς η παρουσιάστρια κάλεσε πολλούς αγαπημένους φίλους σε γνωστό μαγαζί στην Κηφισιά.

«Σήμερα …νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτε !!!αραγε αξίζω τόσο αγάπη ?νιώθω τόσο ευλογημένη !!! Πολλές φορές ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν την ημέρα της γιορτης σου εκατοντάδες άνθρωποι, φίλοι, γνωστοί αλλά και λιγότερο γνωστοί, σου στέλνουν τοσο υπεροχες ευχές….Μη μπορώντας να ξεφύγω απ’ αυτό τον κανόνα, αλλά και γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατο να απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για όλα!!» έγραψε στην λεζάντα της με την ομαδική φωτογραφία στο Instagram.

Το αρχικό του ονόματός της σε ... γλυκάκι.

<!–

–>

Πηγή: IEFIMERIDA.GR