Κουτρομάνος: Δεν χάθηκε η άνοδος, θα τα δώσουμε όλα

18

«Μας έχει περάσει άλλο σύστημα, άλλη νοοτροπία. Μακάρι να έχουμε και άλλα θετικά αποτελέσματα», είπε για τον Μανουέλ Ρόκα, ο πλάγιος μπακ του Ηρακλή.

Για τη νίκη του Ηρακλή επί του Εργοτέλη μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Δημήτρης Κουτρομάνος υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος και ο συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα ως το τέλος για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο δεξιός μπακ του «Γηραιού»:

Για την πορεία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα: «Κερδίσαμε τον Εργοτέλη, πήραμε ψυχολογία και ελπίζω να κάνουμε το 3Χ3 κόντρα στα Τρίκαλα. Δεν έχει χαθεί κάτι και πρέπει να το τονίσουμε αυτό. Περάσαμε δυσκολίες, όμως, φαίνεται ότι η ομάδα ανακάμπτει και έρχονται τα θετικά αποτελέσματα. Ο Ηρακλής ξεκίνησε ως ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως, δεν χάθηκε κάτι».

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης είναι μια καλή ομάδα. Προηγηθήκαμε, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όμως, σε μια φάση αδρανήσαμε και ήρθε η ισοφάριση. Όμως, ο… συνήθης ύποπτος Περόνε μας έδωσε τη νίκη. Όλα γίνονται, δεν έχει χαθεί κάτι. Θα παλέψουμε το κάθε ματς σαν τελικό και όπου βγει».

Για την παρουσία του Μανουέλ Ρόκα: «Μας έχει περάσει άλλο σύστημα, άλλη νοοτροπία. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε κι άλλα θετικά αποτελέσματα».

Για το ματς στα Τρίκαλα: Δεν πηγαίνουν καλά στο φετινό πρωτάθλημα, όμως έχουν καλή έδρα. Ελπίζω να πάρουμε τους τρεις πόντους και να συνεχίσουμε όπως είμαστε τώρα».

Πηγή: VORIA.GR