Κούγιας: «Διορία 15 ημερών να κάνει πρόταση όποιος θέλει»

3
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας, πριν το ματς της Λάρισας με τον Ηρόδοτο, όπου και αναφέρθηκε στο ιδιοκτησιακό ζήτημα των «βυσσινί». Μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ ανέφερε τα εξής: 
*«Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια ώστε να αναγκαστώ να φύγω από τη Λάρισα».
*«Σε 15 μέρες μέσα όποιος θέλει να κάνει πρόταση για να αγοράσει τις μετοχές, να την κάνει. Και τον προκαλώ να πάει πρώτα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 
* «Όταν ήρθα κανείς δεν ευχαριστήθηκε. Δεν άρεσε αυτό ούτε στον ιδιοκτήτη του γηπέδου γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού του όπως και στο πίσω μέρος του μυαλού όσων ήταν στο περιβάλλον του και πέρασαν πολύ ωραία με τα εκατομμύρια ευρώ τα οποία διέρρευσαν από τη Marfin είτε για το γήπεδο, είτε για τις δουλειές του κ. Πηλαδάκη και μέρος αυτών ήρθαν στην Λάρισα ορισμένοι περνούσαν τον «χρυσό αιώνα» του Περικλέους. Η συμπεριφορά απέναντι μου ήταν ιδιαίτερα σκληρή, θα έλεγα στυγνή. Τον Μάιο ή το γήπεδο αυτό θα ανήκει στο κράτος και θα το εκχωρήσει στον Δήμο ή με κάποιο τρόπο αυτό το καθεστώς των 500.000 ευρώ το χρόνο δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν θα συνεχιστεί».
*«Αν ο κ. Πλεξίδας θέλει να πάρει την ομάδα, να βγει και να το δηλώσει. Εάν δεν θέλει να την πάρει και όλα αυτά που μου είπαν εμένα είναι φαντασία, να βγει πάλι να το δηλώσει». 

Πηγή: GAZZETTA.GR