Μέγκι Ντρίο: Ανάρτηση για την τριάδα φωτιά

39

«Φίλες μου όμορφες είμαι έξω και σας στηρίζω. Τα λέμε σύντομα», έγραψε στο μήνυμά της στο Instagram η Μέγκι Ντρίο

Η Μέγκι Ντρίο είναι ένα από τα μοντέλα που απασχόλησαν ιδιαίτερα το Greece’s Next Top Model. Μπορεί να αποχώρησε από το ριάλτι μόδας αλλά το όνομά της συνεχίζει να συζητιέται. Μάλιστα η Μέγκι μαζί με τις Μικαέλα Φωτιάδη και Εύη Ιωαννίδου ήταν η τριάδα φωτιά του παιχνιδιού.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της η Μέγκι ανέβασε φωτογραφία τους και έστειλε στις φίλες της μήνυμα συμπαράστασης. «Μας αποκαλείτε τριάδα της φωτιάς (Αυτό μας αρέσει) Ευχαριστούμε εσάς που μας αγαπάτε. Φίλες μου όμορφες είμαι έξω και σας στηρίζω. Τα λέμε σύντομα!».

Σε δηλώσεις της στην Φωλιά των «Κου Κου» είχε πει: «Μας ένωσε πάρα πολύ ο δυναμισμός που έχουμε σαν χαρακτήρες όλες μαζί. Και οι τρεις. Από εκεί και πέρα ήταν και το κλίμα μέσα στο σπίτι. Και μεταξύ μας αισθανόμασταν ανταγωνιστικά. Εγώ το είχα πει. Ακόμα και για την Εύη ένιωθα ότι υπάρχει ανταγωνισμός, από αυτήν προς εμένα. Εγώ τελευταία είχα καταλάβει πως τελικά ούτε εμείς οι τρεις ήμασταν τόσο φίλες, όσο προσπαθούσαμε να δείξουμε. Δεν θεώρησα ψεύτικο το κλάμα της Εύης όταν έφυγα. Για πρώτη φορά την ένιωσα τόσο κοντά μου. Πράγματι είχαμε κάτι δυνατό μεταξύ μας. Ήμασταν μόνο τρεις. Όλες οι υπόλοιπες ήταν 13».

Πηγή: PROTOTHEMA.GR