Μεγάλος στόχος το deal με «ΕΛ.ΠΕ.»

109

Την οριστικοποίηση της συμφωνίας για τη χορηγική συνεργασία με την εταιρία «Ελληνικά Πετρέλαια» προσπαθεί να οριστικοποιήσει η Π.Α.Ε. Ηρακλής.

Αποτελεί βασικό στόχο για τους «κυανόλευκους» να κλείσουν ένα σημαντικό deal και εντατικοποιούν τις συζητήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως είχε μεταφερθεί σχετικά από το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, ανοικτή είναι η προοπτική ακόμη δύο σπουδαίων χορηγικών συμφωνιών με αντίστοιχα χαρακτηριστικά και εκφράζεται αισιοδοξία για θετική έκβαση. Παράλληλα το εμπορικό τμήμα της Π.Α.Ε. που έχει πιάσει ήδη δουλειά στη Μίκρα είναι σε διαρκείς επαφές για να φτάσει σε χορηγικές συμφωνίες που θα έχουν και ανταποδοτικό χαρακτήρα.

 

Προγραμματισμένες πληρωμές

Στον Ηρακλή των παρελθόντων ετών θα αποτελούσε είδηση και μάλιστα σημαντική. Στον σημερινό στόχος είναι να μην αποτελεί είδηση. Κυρίως στόχος είναι η φερεγγυότητα και σ’ αυτό το κομμάτι. Σήμερα και αύριο προγραμματίζονται πληρωμές στους ποδοσφαιριστές που αφορούν σε μισθό και δόση συμβολαίου.

 

Τα χρέη προς τρίτους

Παράλληλα με τις κινήσεις ανάπτυξης που πραγματοποιεί καθημερινά η Π.Α.Ε., προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά στα χρέη προς τρίτους. Προς πρώην ποδοσφαιριστές, συνεργάτες, προπονητές και στελέχη της ομάδας. Πρόκειται για μια διαδικασία που εμφανίζει δυσκολίες, μιας και στη Μίκρα επιχειρούν να διαχωρίσουν τις περιπτώσεις. Σ’ αυτές για τις οποίες υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις και είναι επίσημες και όσες τους έχουν εμφανιστεί, αλλά δίχως οι έχοντες λαμβάνειν να πιστοποιούν την οφειλή προς το μέρος τους. Στην αντιμετώπιση της κατάστασης και αφού αποσαφηνιστούν τα ισχύοντα δεδομένα, οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να προχωρήσουν σε διαχείριση των χρεών με διαπραγματεύσεις και διακανονισμούς.

Πηγή: METROSPORT.GR