Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

3

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018.

ΚΡΙΟΣ

Θετική μέρα για σας, εφόσον η Σελήνη και ο Δίας κάνουν την είσοδό τους στον Τοξότη. Πολλά θέματα που είχατε στο μπαούλο των σκέψεων σας μόνο, θα αρχίσουν να λειτουργούν θετικά για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να βάλετε σειρά σε οικονομικά θέματα που σας είχαν πιέσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Μην αφήσετε μία ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, να πάει χαμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα ανανεώσει την προσωπική σας ζωή και τις συνεργασίες σας, κάτι που θα φέρει μακροπρόθεσμα επιτυχία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ καλές προοπτικές  σε επαγγελματικά θέματα θα αναγγείλει η νέα θέση του Δία, για σας. Η Σελήνη επίσης στον Τοξότη, θα σας φέρει αισιοδοξία σε ότι ξεκινήσετε.

ΛΕΩΝ

Αισιόδοξα μηνύματα θα σας στείλει η πλανητική διάταξη στον Τοξότη, εφόσον τώρα καλωσορίζετε και την νέα θέση του Δία, όπου και θα σας φέρει συναισθηματική ευφορία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας, που θα αφορά την οικογένεια, το σπίτι σας και τον χώρο που εργάζεστε και κινήστε επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Μία πολύ θετική μέρα, όπου η επικοινωνία θα είναι το όπλο σας για να ανοίξετε και τις πιο δύσκολες πόρτες. Φροντίστε μόνο να μην υπερβάλλετε σε αυτά που λέτε, ιδίως όταν αφορούν τρίτα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα θέση του Δία, στον δεύτερο τομέα που αφορά τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες, να λύσετε οικονομικά θέματα που σας πίεσαν αρκετό καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα δεχτείτε την είσοδο του Δία στο ζώδιο σας, κάτι που θα αρχίσει σταδιακά να σας δίνει αισιοδοξία και επιτυχημένες κινήσεις, για τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα νιώσετε ότι κάποια πράγματα δεν μπορείτε πλέον να τα διαχειριστείτε σωστά, κάτι που θα σας προκαλέσει ένα παραπάνω άγχος. Οι καταστάσεις θέλουν σωστούς χειρισμούς για να έρθουν στο ποθητό αποτέλεσμα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία πολύ δημιουργική μέρα για σας, όπου θα βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα αναζητήσετε την δημιουργικότητα σας, μέσα από ομάδες και σύνολο ανθρώπων που έχουν κοινούς με εσάς προορισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Θετικές προοπτικές ανοίγονται στα επαγγελματικά σας, κάτι που θα πρέπει να το εντοπίσετε αμέσως, χωρίς να εφησυχάζετε τις υγιείς σας ανησυχίες.  

Πηγή: THEPRESSROOM.GR