Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα του ιατρικού συνεδρίου του ΠΑΟΚ

7

Η αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών ήταν το βασικό θέμα συζήτησης κατά τη δεύτερη ημέρα του «ασπρόμαυρoυ» ιατρικού συνεδρίου.

Η αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών ήταν το βασικό θέμα συζήτησης κατά τη δεύτερη ημέρα του ιατρικού συνεδρίου που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σημειώνται πως η αυριανή ημέρα του συνεδρίου θα λάβει χώρα στη Νέα Μεσημβρία και το αθλητικό κέντρο των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Μία ακόμα εποικοδομητική μέρα γεμάτη ανταλλαγή απόψεων με στόχο την βελτίωση του ίδιου του ποδοσφαίρου. Το paokfc.gr βρέθηκε στη δεύτερη μέρα του Groin Pain in Football From A-Z και έχει το ρεπορτάζ.

Από τη στιγμή που η πρώτη μέρα ήταν αφιερωμένη στη μελέτη του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, την Παρασκευή (14.06) οι σύνεδροι ασχολήθηκαν με την αντιμετώπιση του προβλήματος και την επανένταξη του αθλητή σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μέσα από ομιλίες και συζητήσεις μεταξύ κορυφαίων επιστημόνων του χώρου.

Το Groin Pain in Football A-Z αφήνει το Σάββατο (15.06) το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και η δράση μεταφέρεται στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, για ένα workshop, το οποίο ουσιαστικά θα περιλαμβάνει πρακτικές εφαρμογές των όσων συζητήθηκαν, με το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου σε ρόλο οικοδεσπότη».

Πηγή: VORIA.GR