Ο Αστέρας Τρίπολης δυναμώνει την εικόνα του με μια σημαντική συνεργασία

14

lt;!–Popular 2–>


17/12/18 • 15:47 | UPD 17/12/18 • 15:47

Newsroom eleftherostypos.gr

<!–

–>

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλωντας να δυναμώσει την εικόνα του συλλόγου στις προς τα έξω επαφές, πραγματοποίησε μία κομβική συμφωνία με την IBF-Intelligent Business Forces.

Η IBF-Intelligent Business Forces και ο Αστέρας Τρίπολης ξεκινούν την κοινή πορεία τους. Ο μεγάλος χορηγός θα ενισχύσει το brand της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η συνεργασία έχει στρατηγικό χαρακτήρα και αφορά στην περαιτέρω ενδυνάμωση της προβολής του ιστορικού Brand του ΑΣΤΕΡΑ σε παγκόσμια κλίμακα.

Στην κατεύθυνση αυτή, τα δύο μέρη θα αναλάβουν κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες έχοντας στο επίκεντρο την 88 ετών ιστορία του Συλλόγου, τους φιλάθλους της ομάδας, την ιστορική πόλη της Τριπόλεως καθώς και τους απανταχού Αρκάδες.

Ειδικότερα, θα αναληφθούν δράσεις μέσω του διεθνούς δικτύου της IBF, θα αξιοποιηθεί η ψηφιακή τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα επιδιωχθεί η μόχλευση στρατηγικού δικτύου συνεργασιών, θα αξιοποιηθούν οι βέλτιστες πρακτικές του σύγχρονου sports marketing και τα πρότυπα των ποδοσφαιρικών συλλόγων διεθνούς βεληνεκούς, κτλ.

Η «IBF-Intelligent Business Forces» είναι διεθνής εταιρία με σκοπό την παροχή συνδρομής για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα. Έχει παρουσία σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Μέση Ανατολή, Κίνα και Αφρική.

Οι Partners της εταιρίας επιδεικνύουν διεθνή τεχνογνωσία και εμπειρία καλύπτοντας σημαντικούς τομείς της οικονομίας συμπεριλαμβανομένου του δυναμικού και διεθνή τομέα του Football Industry».

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Πηγή: ELEFTHEROSTYPOS.GR