Παναθηναϊκός: Φάνηκε το πρώτο εκατομμύριο στην ΠΑΕ

7

Το λογιστήριο παρέλαβε χρήματα από τον Γιάννη Αλαφούζο και τακτοποίησε τις πιο επείγουσες εκκρεμότητες, όπως η Εφορία. Άλλωστε, την Τετάρτη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και το οικονομικό επιτελείο είχαν συνεργασία για τις οφειλές και καθόρισαν τις προτεραιότητες τους.

Το ποσό που διέθεσε ο Αλαφούζος στην ΠΑΕ ήταν 1 εκατομμύριο ευρώ, αλλά δεν θα είναι το μόνο αφού δεν επαρκεί. Ο εφοπλιστής θα καταβάλλει χρήματα στη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων που συνολικά θα φτάσουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ώστε τμηματικά να πληρωθούν όλοι όσοι έχουν λαμβάνειν από τον Παναθηναϊκό.  

Φυσικά, η ΠΑΕ θα καταβάλλει στους ποδοσφαιριστές τη δόση του Οκτωβρίου. Ο Νίκος Νταμπίζας ενημερώθηκε σχετικά από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Στάμο και οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν στις επόμενες ημέρες. Το ίδιο ισχύει με τη μισθοδοσία των εργαζομένων, παρότι δεν έχει προγραμματιστεί η εξόφλησή τους.

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΪΡΟΤΖ

Εύλογα, κυριαρχεί η απορία για το αν το 1 εκατομμύριο ευρώ που μπήκε στην ΠΑΕ, προέρχεται από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου το επιβεβαιώνουν εμμέσως, τονίζοντας ότι αυτή τη φορά ο Ταϊλανδός φάνηκε συνεπής στη δέσμευση του. Βέβαια, η χρηματοροή από τον Πιεμπονγκσάντ πρέπει να συνεχιστεί, μέχρι την πλήρη υλοποίηση της συμφωνίας για τη μεταβίβαση των μετοχών του Αλαφούζου.

Πηγή: SPORT24.GR