Πανιώνιος: Στο Καρπενήσι η προετοιμασία – sportime.gr

7

Τελικά μένουμε Ελλάδα… Το έψαξε για το εξωτερικό ο Πανιώνιος, είχε βάλει στο μάτι δύο προορισμούς, αλλά η προετοιμασία θα γίνει στο Καρπενήσι.

Η προτεραιότητα των Νεοσμυρνιωτών ήταν να πάνε στη Βουλγαρία. Κοντά είναι, φθηνά επίσης. Εκεί, όμως, συνάντησαν άλλα προβλήματα. Δεν ήταν μόνο η δυσκολία στα φιλικά, υπήρχαν και άλλα θέματα οργάνωσης. Το κακό για εκείνους ήταν πως τους καθυστέρησε αυτό.

Έτσι όταν πήγαν να «τσεκάρουν» για την Πολωνία, δεν βρήκαν αυτά που ήθελαν και κυρίως στο μπάτζετ που είχαν. Το αποτέλεσμα, λοιπόν, ήταν να πάνε στη δοκιμασμένη λύση του Καρπενησίου.

Η τελευταία φορά που είχαν πάει εκεί ήταν το καλοκαίρι που προπονητής ήταν ο Δημήτρης Τερεζόπουλος. Το πιο δύσκολο καλοκαίρι των τελευταίων χρόνων. Τότε που η ομάδα έπαιρνε παίκτες από τη Β’ και τη Γ’ Εθνική (αποκτήθηκαν βέβαια μεταξύ άλλων και οι Μασούρας, Μπουμάλ και Χατζηισαΐας τότε, που έφεραν χρήματα στην ΠΑΕ). Όπως ακριβώς κάνει και φέτος, αφού έχει ξανά απαγόρευση μεταγραφών. Τυχαίο;

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αναμένεται να γίνει από τις 16 έως τις 28 Ιουλίου. Το θετικό στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας είναι πως ο Πανιώνιος δεν θα δυσκολευτεί να βρει αντιπάλους για φιλικά. Τα αρνητικά είναι γνωστά. Λίγα γήπεδα, πολλές ομάδες. Συνεπώς δεν μπορείς να κάνεις το πρόγραμμά σου ακριβώς όπως θες.

Πηγή: SPORTIME.GR