Πανιώνιος: Το deal του Παπανικολάου και οι υπόλοιποι – sportime.gr

7

Γρήγορα συγκριτικά με τις περισσότερες ομάδες της Super League έχει κινηθεί ο Πανιώνιος. Λογικό ως έναν βαθμό λόγω των περιορισμών. Δεν έχει το ίδιο εύρος επιλογών με τους ανταγωνιστές του.

Προς το παρόν η μεταγραφική του επιτυχία είναι μία, η απόκτηση του Γιάννη Παπανικολάου. Και αυτό γιατί υπήρξε ανταγωνισμός. Δεν είναι μόνο ο Πλατανιάς, που το πάλεψε πολύ για να τον κρατήσει. Είναι και το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν οι Λαμία, ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης. Άλλοι πιο θερμά, άλλοι σε φιλολογικό επίπεδο.

Εκείνο που τον έπεισε ήταν η Super League φυσικά και ο εγγυημένος χρόνος συμμετοχής. Προσθέστε και τη δυνατότητα των Νεοσμυρνιωτών να εκτοξεύσουν την αξία των παικτών τους. Κάπως έτσι σκέφτηκε μάλλον ο 20χρονος εξτρέμ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Γιατί οι απολαβές του δεν θα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Σκεφτείτε ότι ο Πλατανιάς της Super League 2 του έδινε περισσότερα για να τον κρατήσει στα Χανιά! Κλιμακωτά θα πάει το συμβόλαιό του στην Πλατεία. Ο Πανιώνιος θα ξεκινήσει περίπου από τα 25.000 ευρώ για την πρώτη χρονιά και θα ανεβαίνει ανά χρόνο 5.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή στον Πλατανιά του είχαν κάνει πρόταση ανανέωσης ξεκινώντας από τα 30.000 ευρώ και θα έφταναν στα 40.000 ευρώ στον τρίτο χρόνο. Ο Παπανικολάου, όμως, έδειξε πως σε αυτή τη φάση της καριέρας του δεν έχουν σημασία τα λεφτά.

Τέλος, τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν αποκτηθεί, μοιάζουν με στοίχημα για όλους. Γι’ αυτό και τα συμβόλαια όλων θα είναι ιδιαίτερα χαμηλά. Μισθός, άντε και κάτι ακόμα…

Πηγή: SPORTIME.GR