Παράσχος: «Εμείς είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες» – sportime.gr

18

Ισοπαλία που μοιάζει με… νίκη πήρε στα Ιωάννινα την Κυριακή (14/4) ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ΠΑΣ κρατώντας τον έτσι από κάτω του. Ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν αυτή που είχε τις κλασικές ευκαιρίες. Όσο για το ακυρωθέν γκολ του Κριζμάν, δεν απάντησε ευθέως.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολύ πάθος, μεγάλη διάθεση και οι δύο ομάδες επεδίωξαν να κερδίσουν για να ξεφύγουν στη βαθμολογία. Είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό, ενώ για τα Γιάννενα δεν ήταν καλό αποτέλεσμα. Έμαθα ότι κέρδισε και ο ΟΦΗ και ίσως ο συντελεστής της παραμονής να ανέβει.

Τις κλασικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς, το γκολ δεν ξέρω αν ήταν. Πλην της ευκαιρίας του Μάνου, εμείς είχαμε τις κλασικές, έχουμε κακοδαιμονία να μη βάζουμε και να δεχόμαστε γκολ με το παραμικρό.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα να ευχηθώ καλή συνέχεια και να σωθούν και οι δύο ομάδες».

Για την πίεση που δέχτηκε η ομάδα του στο β’ μέρος: «Υπήρχε μόνο η κλασική ευκαιρία του Μάνου και μια καλή απόκρουση του Αθανασιάδη εκεί. Ο Μιχαήλ κράτησε το σκορ και έκανε καταπληκτικές επεμβάσεις».

Για το αν αλλοιώνει τη βαθμολογία το ακυρωθέν γκολ: «Αν είναι θα το πω, δεν είναι ντροπή να το πω. Κι εμάς μας αλλοίωσε η διαιτησία ένα αποτέλεσμα στη Λάρισα. Γιατί να μην το πω, θα φοβηθώ κάτι;».

Πηγή: SPORTIME.GR