Ποια είναι η επόμενη μέρα στον Ηρακλή

7

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος… πηδάει από το καράβι, αλλά ο Ηρακλής πρέπει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Πώς όμως; Με ποιον τρόπο; Έργο σ’ επανάληψη. Η οικογένεια του Ηρακλή έχει ξαναπεράσει την ίδια κατάσταση δύο χρόνια νωρίτερα και φαίνεται πως και πάλι, εκ των έσω, θα αναζητηθεί η… χαρτογράφηση του «αύριο». 

Ολοι οι φορείς του Ηρακλή, συσπειρώνοντας τις δυνάμεις τους, μπαίνουν και πάλι στη διαδικασία αναζήτησης του «αύριο», όσο πιο άμεσα γίνεται. Ο Νίκος Ποντικης κάλεσε χθες μέσω του Metropolis 95,5: «Να βρεθεί όλη η οικογένεια του Ηρακλή για να καθίσουμε κάτω να δούμε πως θα προχωρήσουμε σύντομα. Ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Τυπικά πάμε στη Γ Εθνική (4η κατηγορία) που είναι ερασιτεχνική, αλλά αν ανέβει η ομάδα θα ξαναέρθει το ίδιο πρόβλημα. Δεν έχει νόημα.

Χρειάζεται καθαρή, διαχρονική και βιώσιμη λύση, με καθαρό Α.Φ.Μ.». Από πλευράς του ο Νίκος Βαφειάδης επισήμανε: «Πρέπει ο μεγαλομέτοχος να ανακοινώσει επίσημα ότι προχωρά στη λύση και εκκαθάριση της Π.Α.Ε.. Ο ίδιος έφερε τον εαυτό του σε αδιέξοδο και τον Ηρακλή πάνω σε τοίχο. Να μιλήσει ξεκάθαρα για να γνωρίζει η οικογένεια του Ηρακλή τι μέλλει γενέσθαι και να προγραμματίσει το αύριο χωρίς αυτόν.

Η λύση του Ηρακλή είναι να αναζητήσει άλλον Α.Φ.Μ. για να αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες. Δεν μπορεί να παίξει ο Ηρακλής σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του για να προγραμματίσουν οι φορείς του Ηρακλή την επόμενη μέρα χωρίς αυτόν».

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (15/6)

Πηγή: METROSPORT.GR