Πού βρίσκεται η διαπραγμάτευση μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ-Πασχαλάκη

747

Το θέμα του νέου συμβολαίου του Αλέξανδρου Πασχαλάκη έχει ανοίξει τις προηγούμενες μέρες και έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις του υψηλόσωμου τερματοφύλακα με την πλευρά του ΠΑΟΚ (και κυρίως τον  Λούμπος Μίχελ) για αναπροσαρμογή των όρων συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του 29χρονου τερματοφύλακα που είναι σε ισχύ έχει διάρκεια μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 και αποφέρει περίπου 200.000 ευρώ ετησίως. Με απλά λόγια είναι, έτσι κι αλλιώς αρκετά χαμηλό με βάση την προσφορά του στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ αναγνωρίζει την ανάγκη να ανταμείψει τον Πασχαλάκη και για όσο έχει προσφέρει και κυρίως για την προοπτική που δημιουργεί να δώσει ακόμη περισσότερα στην ομάδα. 

Η προσφορά του είναι σχεδόν στο διπλάσιο, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία, καθώς ο Έλληνας πορτιέρε έχει και ορισμένες επιπλέον απαιτήσεις. Δεν φαίνεται όμως να υπάρχει ανησυχία ότι δεν θα καταλήξουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές, αφού και ο υψηλόσωμος γκολκίπερ αναγνωρίζει την βοήθεια που έχει προσφέρει στην καριέρα του ο ΠΑΟΚ. Κατά συνέπεια, μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνουν οι συζητήσεις που θα οδηγήσουν στη χρυσή τομή, Φυσικά, θα αυξηθεί και η ρήτρα που με βάση το ισχύον συμβόλαιο βρίσκεται στα 5 εκατ. ευρώ.  

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (17/10)

Πηγή: METROSPORT.GR