Πρωτάθλημα ανδρών: Μπαίνουν στην εκκίνηση | Η ΡΟΔΙΑΚΗ

41

lt;p>Πρωτάθλημα ανδρών: Μπαίνουν στην εκκίνηση

Η νέα αγωνιστική περίοδος αρχίζει από αύριο το βράδυ (20.00’) στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, μ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στον ενισχυμένο Ηρακλή 2000 και τον φιλόδοξο Φοίβο.

Οι δύο ομάδες έκαναν σημαντικές κινήσεις το καλοκαίρι προκειμένου να έχουν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα ανδρών και να κυνηγήσουν την πρόκρισή τους στο φάιναλ φορ. Για τον Ηρακλή 2000, η τέταρτη συνεχόμενη παρουσία σε F4 ίσως να μην είναι αρκετή και ο πήχης να έχει ανέβει πιο ψηλά ενώ για τον Φοίβο, η συμμετοχή και μόνο θα γράψει ιστορία.

Το Σάββατο, θα διεξαχθεί μετά από χρόνια τοπικό ντέρμπι στην Κάλυμνο καθώς θα αναμετρηθούν η ΕΑΚΑ και η πρωτοεμφανιζόμενη Ακαδημία. Επίσης, η ΑΕ Δικαίου, το διαφαινόμενο φαβορί και φέτος στον Όμιλο Νήσων, θ’ αντιμετωπίσει τον πάντα υπολογίσιμο και ανανεωμένο Αίολο Κεφάλου.

Όσον αφορά στον Όμιλο Ρόδου, το ένα και μοναδικό παιχνίδι που έχει βαθμολογική σημασία και δεν είναι άνευ συναγωνισμού θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στην τέντα. Εκεί, ο περσινός φιναλίστ του πρωταθλήματος, Διαγόρας, θα υποδεχθεί το αρκετά πιο δυνατό φέτος Ροδίων Άθλησις. Από κει και πέρα, άνευ συναγωνισμού θα παίξουν οι έφηβοι Κολοσσού και Ιάλυσου το μεσημέρι στο Βενετόκλειο και το ρεπό της θα εκτίσει η Γαλάζια Ακαδημία.

Αναλυτικά:
Παρασκευή 19/10
Κλειστό Κω (20.00’) Ηρακλής 2000 – Φοίβος

Σάββατο 20/10
Κάλυμνος (16.00’) ΕΑΚΑ – Ακαδημία Καλύμνου
Κλειστό Κω (18.00’) ΑΕ Δικαίου – Αίολος Κεφάλου

Κυριακή 21/10
Βενετόκλειο (12.00’) Κολοσσός (εφ.) – Ιάλυσος [Α.Σ.]
Τέντα (20.30’) Διαγόρας – Ροδίων Άθλησις.  

Πηγή: RODIAKI.GR