Τρίτη, Σεπτέμβριος 17, 2019
Αρχική Διασκέδαση Τέλος εποχής μετά από 29 χρόνια: Έπεσε »μαύρο» τα ξημερώματα στο Mega...

Τέλος εποχής μετά από 29 χρόνια: Έπεσε »μαύρο» τα ξημερώματα στο Mega (video) – Dikaiologitika News – ΕΙΔΗΣΕΙΣ

74

Έντεκα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα, το Mega σταμάτησε να εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Το πρώτο ιδιωτικό κανάλι που λειτούργησε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει πλέον στους δέκτες.

Το κανάλι ωστόσο εκπέμπει κανονικά στις πλατφόρμες cosmote, nova, vodafone tv kai wind καθώς δεν ισχύει η απαγόρευση λόγω συνδρομής και όχι ελεύθερης λήψης,.

Άρα εκεί δεν ισχύει η απόφαση για το μαύρο.  Το mega συνεχίζει να εκπέμπει με το πρόγραμμα επαναλήψεων των γνωστών σειρών.

Το τέλος είχε ανακοινωθεί από την Παρασκευή (26.10.2018) όταν έγινε γνωστό πως μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απέστειλε την απόφαση στη DIGEA η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε επίσημα την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ότι θα διακόψει το σήμα της.

Στην ανακοίνωσή της η Digea ανέφερε πως «ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018». 

Η ιστορία του Mega 

Ήταν 20 Νοεμβρίου του 1989 όταν το σήμα του εμφανίστηκε για πρώτη στους τηλεοπτικούς δέκτες. Το σήμα του έμεινε στην ιστορία. Το ίδιο και οι σειρές τις οποίες είδαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη συχνότητά του.

Σειρές που έγραψαν ιστορία (Απαράδεκτοι, Τρεις Χάριτες, Dolce Vita, Δις Εξαμαρτείν, Δυο Ξένοι, Στο Παρά Πέντε, Οι Αυθαίρετοι, Αναστασία, Λόγω Τιμής, Αναστασία, Το Νησί).

ΒΙΝΤΕΟ

[embedded content]


Πηγή: DIKAIOLOGITIKA.GR