Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (24/11/18) | Pagenews.gr

142

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (24/11/18).

ταρώ Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Μολονότι ξεχειλίζετε από καλή διάθεση και ανεβασμένη ψυχολογία, η καρδιά σας, έχει ακόμη μια ανοιχτή ερωτική πληγή, που δεν έχει ακόμη βρει την θεραπεία της. Είστε μέσα σε μια μόνιμη αναζήτηση, για τρόπους, που θα φέρουν τον πρώην αγαπημένο σας … και πάλι στην καθημερινότητα σας, αλλά ακόμη δεν τους έχετε βρει. Αυτό δεν θα πρέπει να γίνει και τροχοπέδη, από όλα τα σοβαρά που έχετε γύρω σας να τακτοποιήσετε.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5
ταρώ Ταύρος : Ο Αρχιερέας

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, θα έρθουν στον δρόμο σας αρκετά χρήματα και ευκολίες, που σίγουρα θα σας κάνουν και πάλι να αισθανθείτε ασφαλείς. Σε δεύτερο βήμα, θα πρέπει να μιλήσετε πλέον και πιο σοβαρά με το μόνιμο σας ταίρι, για όλα αυτά που σχεδιάζετε μέχρι και το τέλος του 2018. Και κάποιοι νέοι έρωτες θα ξεπροβάλλουν για τους μόνους του ζωδίου. Επαγγελματικά ταξίδια, θα φέρουν και κάποιους απόμακρους συντρόφους και πάλι κοντά.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5
ταρώ Δίδυμοι : Ο Τροχός της Τύχης

Οι επιθυμίες σας έχουν γίνει διαταγή, για το πρόσωπο που σας αγαπάει. Είναι μια εποχή για την ερωτική ζωή όλων των εκπροσώπων του ζωδίου σας, που θα φέρει αλλαγές και αυτές θα είναι μόνιμες. Επίσης και μερικοί που έχουν χωρίσει, ακόμη και χρόνια, μέσα στον Δεκέμβριο, θα βρουν τις αφορμές για να είναι μαζί και αυτό να μην αλλάξει. Χρήμα στον δρόμο σας, έρχεται από κληρονομικά ζητήματα. Διαχειριστείτε τα πάντα με προσοχή και ηρεμία.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5
ταρώ Καρκίνος : Η Εγκράτεια

Θα κάνετε πολλές και σημαντικές επαφές στον επαγγελματικό σας τομέα, και αυτό σίγουρα θα σας κάνει να λάμψετε βάσει των ικανοτήτων που έχετε. Μέσα σε όλη αυτήν την νέα σας πραγματικότητα, θα ξεπροβάλει και ένα άτομο κύρους, που θα δημιουργηθεί στο μεταξύ σας, μια πιο ιδιαίτερη φιλία και αργότερα μια ερωτική ιστορία. Προσοχή στους τρίτους – περίεργους … γύρω σας. Δεν σας αφορούν τα σχόλια τους.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5
ταρώ Λέων : Οι Εραστές

Με τον Ήλιο, να δίνει πλέον τις καλύτερες και ισχυρότερες του όψεις, σε όλα τα πύρινα ζώδια, εσείς θα βρείτε και το κουράγιο – την πνευματική διαύγεια, για να γυρίσετε τον τροχό της ζωής σας. Εργασιακά, υπάρχουν κάποιες μικρές ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιήσετε, θα λύσετε μόνιμα το οικονομικό σας πρόβλημα. Σε επόμενο στάδιο δείτε και τα ερωτικά σας, και ξεκαθαρίστε τα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5
ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Μια ιδιαίτερη και παράξενη φιλία, που έχετε με ένα άτομο, τείνει να αλλάξει μορφή και να γίνει ερωτική. Εδώ και καιρό το έχετε μέσα σας καταλάβει, αλλά από τον νέο μήνα θα δείτε και τις πράξεις να σας το επιβεβαιώνουν. Με τον ανάδρομο Ερμή… και κάτι λεφτά αναδρομικά ή καθυστερούμενα που περιμένετε θα σας έρθουν! Χρησιμοποιείστε τα με προσοχή!

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5


ταρώ Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα

Οι θέσεις σας πια μέσα στην ερωτική σας σχέση έχουν γίνει τόσο κάθετες και απόλυτες, που το ταίρι σας είναι μόνιμα στην άμυνα. Μάλλον έχει έρθει και η ώρα για όλο αυτό να αλλάξει. Μπορεί μέσα στην ψυχή σας να έχετε κατάλοιπα από το παρελθόν, αλλά αυτό είναι κάτι, που μόνο δυνατούς και πιο έμπειρους θα πρέπει να σας κάνει. Κάποια οικογενειακά σας θέματα, ζητούν την παρουσία σας.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5
ταρώ Σκορπιός : Η Δύναμη

Έχετε την τάση να απομονώνεστε από όλους και όλα, όταν έχετε ερωτικά απογοητευτεί! Αυτό είναι σίγουρα ένα ζωδιακό σας χαρακτηριστικό, αλλά μάλλον και κάπως έτσι κάνετε του τρίτους, να μην ξέρουν πώς να σας συμπεριφερθούν. Εσείς που είστε σε μια υγιή νέα σχέση, προσοχή στα υπερβολικά έξοδα, που σας έχουν ανατρέψει τους ισολογισμούς σας.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5
ταρώ Τοξότης : Ο Τρελός

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα που φεύγει, θα σας φέρει έναν νέο σύντροφο, ίσως και μέσα από το παρελθόν σας. Εσείς που ξέρετε τι συμβαίνει να είστε σε όλα σας, προσεχτικοί! Μερικοί από εσάς, μέσα στον Δεκέμβριο, ενδέχεται να χρειαστεί να κάνουν ένα ξαφνικό ταξίδι, για να συναντήσουν το άνθρωπο σας, και να συζητήσουν πια σοβαρά, για το μέλλον τους.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5
ταρώ Αιγόκερως : Η Κρίση

Είστε μέσα σε ερωτικές αμφιβολίες, για τις δράσεις και τις κινήσεις του ταιριού σας. Ίσως ακόμη και να αισθάνεστε … ότι υπάρχει και ένα τρίτο πρόσωπο. Δεν χρειάζεται όμως να κάνετε κάτι που θα χαλάσει την εικόνα σας, απλά μόνο θέστε σωστά τις ερωτήσεις σας. Από εσάς που τώρα έχετε μπει σε μια ευχάριστη διαδικασία νέων γνωριμιών, πολλοί ίσως και μέσα στον Δεκέμβριο, θα βρουν το έτερον του ήμισυ!

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5
ταρώ Υδροχόος : Η Σελήνη

Η αγαπημένη σας συντροφιά, έρχεται και αυτό πια θα είναι μόνιμο. Οι περισσότεροι Υδροχόοι, είτε έχουν σχέση εξ – αποστάσεως είτε για τρίτους λόγους, έχουν καιρό να ανταμώσουν τον άνθρωπο τους, θα βρουν τους τρόπους, έτσι αυτό πια σαν ενδιάμεσο πρόβλημα να λυθεί. Πολλά και τα νέα φλερτ που θα έρθουν στον δρόμο των αδέσμευτων, και θα τους δελεάσουν τα μέγιστα. Χρήματα, από τις επενδύσεις σας να περιμένετε, από την ερχόμενη εβδομάδα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5
ταρώ Ιχθείς : Ο Κόσμος

Κάποιος που σας ακουμπάει εδώ και καιρό ερωτικά – επικοινωνιακά, θέλει να κάνει και κάποιο επόμενο βήμα μεταξύ σας και να γίνετε εσείς οι δύο ζευγάρι επίσημο. Οι τελικές αποφάσεις … είναι μόνο στα δικά σας τα χέρια. Από την νέα εβδομάδα, εσείς που είστε μέσα σε δεσμούς θα αρχίσετε και να κάνετε τα πλάνα σας γύρω από γάμο – οικογένεια, μιας και ήδη βλέπετε ότι τα οικονομικά σας είναι ανοδικά και όλο αυτό μπορούν να το υποστηρίξουν!

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 

Πηγή: PAGENEWS.GR