Τα εισιτήρια για το Πανιώνιος – Κολοσσός Ρόδου

22

Πανιώνιος και Κολοσσός Ρόδου τίθενται αντιμέτωποι το ερχόμενο Σάββατο σε μία εκ των σημαντικότερων αναμετρήσεων για την όγδοη αγωνιστική της Basket League, με τη διοίκηση των «κυανέρυθρων» να ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 νίκες και 5 ήττες, ενώ ο Κολοσσός βρίσκεται στην τελευταία θέση, με 1 νίκη και 5 ήττες (εκκρεμεί το αναβληθέν παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

«Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – Κολοσσός Η Ηοtels για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Basket League, το Σάββατο (8/12, 15.30), θα αρχίσει την Τετάρτη (5/11) στα γραφεία της ΚΑΕ (Εθνικής Στέγης 14) και στο χρονικό διάστημα 12.00-19.00, ενώ θα συνεχιστεί την Πέμπτη (6/11), την Παρασκευή (7/11) ενώ το Σάββατο (8/11) η διάθεση θα διαρκέσει από τις 10.00 μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ (άνω διάζωμα και πέταλα) και 15 ευρώ (κεντρική κερκίδα).

Όσοι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έχουν προμηθευτεί, ήδη, διπλό εισιτήριο για τους αγώνες ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Ρεθύμνου και ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Κολοσσού, θα μπορούν να εισέλθουν στο Δημοτικό γυμναστήριο, με την επίδειξη του εισιτηρίου για τον δεύτερο αγώνα.

Το επόμενο διπλό εισιτήριο θα αφορά τους αγώνες ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ – ΠΑΟΚ (10η αγωνιστική) και ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ – Προμηθέα (12η αγωνιστική).

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».

Πηγή: SPORT-FM.GR