Τι λένε τα ζώδια σήμερα 8/11

11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά με… παλιά συνταγή, ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια σχέση ή προοπτική του παρελθόντος, μέσα σε ένα «παρεΐστικο» κλίμα. Παράλληλα, από σήμερα και για ένα χρόνο ακόμη, η παρουσία του Δία στον Τοξότη σηματοδοτεί μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη προσδίδει μια μεγαλύτερη κινητικότητα στα εργασιακά σου, αφού δεν σου λείπουν ούτε η όρεξη, ούτε το πάθος για να γίνουν «φρέσκα» πράγματα, με «οδηγό» ωστόσο κάτι που είχε ξαναγίνει στο παρελθόν. Επιπλέον ένας… έρωτας θα σε εμπνεύσει για το καλύτερο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με το πέρασμα του Δία στον Τοξότη να σηματοδοτεί την βελτίωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων και να ευνοεί τις συνεργασίες μέχρι και του χρόνου το φθινόπωρο, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Και βέβαια, από την στιγμή που οι άλλοι αναλαμβάνουν να σε εξυπηρετήσουν, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις και πολύ!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σηματοδοτεί «παθιασμένες» καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με αφορμή προσωπικά αλλά και οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο φως και μάλλον θα κληθείς να επιλέξεις ανάμεσα στον… έρωτα και τον πόλεμο! Παράλληλα, με την είσοδο του Δία στον Τοξότη, η εύνοια της τύχης μεταφέρεται στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις εξόδους σου, με πρώτο μέλημά σου το να απολαύσεις και να ζήσεις έντονα την κάθε στιγμή. Ίσως μάλιστα να σε πλαισιώσουν και πρόσωπα από το παρελθόν σου. Παράλληλα, το πέρασμα του Δία στον Τοξότη σου προσφέρει πλέον το… απόλυτο πλεονέκτημα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η είσοδος του Δία στον Τοξότη φέρνει καλά «μαντάτα» ως προς την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού ή της οικογένειας σου, ίσως μάλιστα να κάνεις μια νέα αρχή με την στήριξη των οικείων σου. Επιπλέον, μέχρι και το ερχόμενο φθινόπωρο είναι μια καλή συγκυρία για να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου, αλλά και να πετύχεις μια περιουσιακή ρύθμιση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα νιώσεις ιδιαίτερα… σέξι ύστερα από στιλιστικές επιλογές που θα κάνεις και οι οποίες θα έχουν άμεση και θετική ανταπόκριση στον περίγυρό σου. Επιπλέον, θα γνωρίσεις αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα, ίσως όμως και να ταλαιπωρηθείς από κάποιον/α με κυκλοθυμική διάθεση, που την μια σε εκθειάζει και την άλλη σε κριτικάρει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει στο προσκήνιο… καημούς και απωθημένα, πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα του κακού εαυτού σου χύνοντας μονομιάς «την καρδάρα με το γάλα»! Επιπλέον, σε παραπέμπει στην αποκάλυψη κάποιων προσωπικών μυστικών, που είτε είναι δικά σου, είτε άλλων το βέβαιο είναι πως θα σε «ταράξουν».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου αυξάνει την τύχη σου και συμβάλλει θετικά στην προβολή σου, κάτι που θα εξακολουθήσει να ισχύει για έναν χρόνο περίπου από τώρα. Πρόσεξε βέβαια μήπως πάρεις πολλά κιλά παραπάνω. Από εκεί και ύστερα δεν έχεις παρά να αφεθείς στις ευκολίες που σου παρέχονται και στις πρωτοβουλίες εκείνων που νοιάζονται για σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη τονώνει τις επαγγελματικές προοπτικές σου, δρομολογώντας συναντήσεις με πρόσωπα που πέρα από τις δεξιότητές τους, διεκδικούν και μια περίοπτη θέση στην καρδιά σου. Ίσως μάλιστα να συνεχίσετε μαζί κάτι που είχε μείνει ημιτελές στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει αρκετά παθιασμένο στις επιδιώξεις σου, ίσως όμως να γίνεις αποδέκτης κι εσύ κάποιων «φανατικών» σχολίων, είτε υπέρ, είτε κατά σου. Επιπλέον, ένα ταξίδι ή μια επαφή θα σε βοηθήσει να κλείσεις τους… λογαριασμούς σου με το παρελθόν, συνειδητοποιώντας αλήθειες! Παράλληλα, η είσοδος του Δία στον Τοξότη σε βοηθά να κάνεις νέες φιλίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την είσοδο του Δία στον Τοξότη καλείσαι να αξιοποιήσεις τα προσόντα αλλά και την καλή σου τύχη, όχι μόνο για να… απολαμβάνεις την ζωή αλλά και για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να «πλασάρεις» καλύτερα, τόσο τον εαυτό σου όσο και την δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Πηγή: ELEFTHERIAONLINE.GR