Το αίτημα-ΕΠΟΣ στα μέτρα ασφαλείας για το Άρης-ΠΑΟΚ (photos)

68

Το Άρης-ΠΑΟΚ επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα και η Θεσσαλονίκη ζει στους ρυθμούς του ντέρμπι της πόλης. Σε τέτοιο βαθμό που στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας υπήρξε επικό αίτημα από πλευράς δικέφαλου(;) με θέμα το κλάδεμα των δέντρων στην περιοχή Χαριλάου!

Αυτό επιβεβαιώθηκε κι από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη που ανέφερε σχετικά με το συγκεκριμένο αίτημα: «Το καλαμπούρι και η καζούρα είναι κάτι όμορφο και πρέπει να το αποδεχόμαστε όλοι. Από εκεί και έπειτα ήρθε ένα αίτημα από την Αστυνομία μετά την σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ενδεχομένως να ζητήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά η ουσία είναι ότι προφανώς έγινε μία αυτοψία της διαδρομής που θα ακολουθήσει το πούλμαν του ΠΑΟΚ και είδαν ότι τα κλαδιά σε εκείνους τους δρόμους θα επηρεάσουν τη διέλευση του πούλμαν. Το κλάδεμα πρέπει να γίνει μέχρι την Κυριακή, ήδη έχουν ξεκινήσει οι υπηρεσίες, ώστε να μην υπάρχει θέμα να παρακώλυσης και να περάσει απρόσκοπτα την διαδρομή».

Όσο για το ντέρμπι ανέφερε: «Το ζούμε ξανά μετά από τέσσερα χρόνια. Η πόλη έχει ανάγκη τα τοπικά ντέρμπι. Θα ζήσουμε πολύ όμορφες εικόνες στο Χαριλάου και θα είναι μία γιορτή. Θα είναι μία γιορτή για το ποδόσφαιρο και όλοι ευχόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα. Το “μία πόλη, μία ομάδα” δεν πρέπει να εκφράζεται από κανέναν φίλαθλο κόσμο. Αυτό πρώτα απ’όλα περιλαμβάνει μία εσωστρέφεια. Η πόλη θέλει δυνατές ομάδες. Όλοι ευχαριστιόμαστε να παρακολουθούμε όμορφη μπάλα με δράση και γκολ. Θέλουμε να διακρίνονται οι ομάδες μας. Αν βοηθήσει ο καιρός όλο το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Το πιθανότερο είναι ότι θα πάω στο γήπεδο».

Πηγή: ONSPORTS.GR