Το εξωτερικό και ο… Αρης

26

Το προπονητικό απωθημένο του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι να δουλέψει στο εξωτερικό. Χρόνια αυτό τώρα… Και μιλάμε ότι δεν θα σκεφτεί το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας αφού πιστεύει πολύ στις ικανότητες του και εφόσον του ανοίξει μια πόρτα θεωρεί ότι θα αναρριχηθεί γρήγορα.

Από την εποχή που δούλευε στον Πανιώνιο το έψαχνε πολύ αλλά όταν σου έρχονται προτάσεις από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ δεν μπορείς να πεις εύκολα όχι.

Και σαν ποδοσφαιριστής έκανε το βήμα παραπάνω πηγαίνοντας στο γαλλικό πρωτάθλημα και την Χάβρη. Κάτι που έμοιαζε αδύνατο. Όπως και τώρα…

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ουζουνίδης έχει δυο μεγάλες συμπάθειες. Η μια προέρχεται από την Τρίπολη και η άλλη από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο ιδιοκτήτης του Αρη, είναι μεγάλος φαν του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ και θεωρήστε το ως δεδομένο, πως αν στο μέλλον ψάξει για προπονητή, ο Ουζουνίδης θα είναι η πρώτη του επιλογή.

Σε αυτό το θέμα δεν θα παίξει ρόλο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κωσταντίνος Διαμαντόπουλος που τόσα χρόνια συνεργαζόταν στενά με τον Εβρίτη τεχνικό αλλά τους τελευταίους μήνες έχουν «ψυχρανθεί» λιγάκι οι σχέσεις τους. Εδώ μιλάμε για τρελό «κόλλημα» του Καρυπίδη με τον Ουζουνίδη.

Η ερώτηση είναι τι θα κάνει ο Ουζουνίδης σε αυτή την περίπτωση. Θα πάει στα σίγουρα ή θα ρισκάρει περιμένοντας κάτι από το εξωτερικό;

 

Πηγή: TO10.GR