Tι λένε τα ζώδια σήμερα (9/11)

3

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Σου δίνεται η ευκαιρία να πεις και να κάνεις πολλά, ίσως μάλιστα να επεκτείνεις την δράση σου και στο εξωτερικό ή να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι. Ωστόσο, δείχνεις πρόθυμος/η να πάρεις στις πλάτες σου μια συλλογική προσπάθεια, που διέπεται από αντιπαραθέσεις και η διατήρηση των ισορροπιών μόνον εύκολη δεν είναι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, αφού αν μπλεχτείς ή σε μπλέξουν με άλλους/ες, το πιθανότερο είναι ότι θα εκνευριστείς ή θα τσακωθείς, χαλώντας πέρα από την εικόνα σου και τις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που δεν θα έπρεπε ή απλά δεν ευθύνονται για όλη αυτήν την ένταση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου γίνονται πιο πολύ του γούστου σου, ενώ δεν αποκλείεται να δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τα μέσα για να σε διευκολύνουν! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο ταράζει την καθημερινότητα σου με ποικίλα περιστατικά μερικά από τα οποία δεν αντιμετωπίζονται παρά μόνον με… υπομονή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ερμής και ο Δίας στον Τοξότη σου δίνουν το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα στην δουλειά σου, που μάλιστα έχει σοβαρές προοπτικές επιτυχίας. Μην διστάσεις λοιπόν να κάνεις τις κινήσεις σου αλλά και να αποδεχθείς τις λύσεις που σου προσφέρονται. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί μια καταναλωτική «έξαψη».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης απέναντί σου μπορεί να σε κάνει περισσότερο επιτακτικό/η αλλά και βιαστικό/η στις κινήσεις σου, κάτι που μπορεί να έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές συνέπειες. Γιατί από την μια πλευρά θα πετύχεις άμεσα και γρήγορα κάποιους από τους στόχους σου, από την άλλη όμως δεν θα αποφύγεις και τις «αψιμαχίες» κι όχι απαραίτητα για σημαντικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει περισσότερες ανέσεις αλλά και ευχάριστες επισκέψεις στο σπίτι ή το γραφείο σου, ενώ είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον 6ο ηλιακό οίκο σου πρέπει να δράσεις άμεσα ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια εργασιακά θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην ζωή σου και δεν αποκλείεται να «ξεσκάσεις» εκδρομικά και με καλή παρέα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου αναμένεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική ένταση, βάζοντας σε πρώτο πλάνο ζήλειες και ανταγωνισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο αποφασιστικό/η αλλά και συνετό/η σε οικογενειακά θέματα, αφού αν αφήσεις τους εγωισμούς και τις αντιζηλίες να επικρατήσουν, ουδείς θα ωφεληθεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, κάτι που θα σε αναστατώσει προσωρινά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε κάνει να μην ανέχεσαι πλέον περιορισμούς που μέχρι χθες θεωρούσες «φυσιολογικούς», αυτό όμως μόνο… κακό δεν είναι, αφού έχεις όλα τα περιθώρια για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις. Παράλληλα, φαίνεται πως κάποιος/α αποφασίζει για σένα χωρίς εσένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Τοξότη δίνει έναν αναπτυξιακό «αέρα» στις δουλειές σου, ενώ είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό. Επιπλέον, φαίνεται πως ευνοείσαι από παρασκηνιακές ενέργειες. Παράλληλα, έρχεσαι σε επαφή με άτομα που διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να δράσεις για να ξεμπλοκάρεις διαδικασίες και να πας μπροστά, ίσως μάλιστα να βρεις την συμπαράσταση ατόμων που έχουν για σένα και… άλλου είδους βλέψεις! Δεν αποκλείεται λοιπόν εκεί που πήγαινες για την «νίκη», να… ξεστρατίσεις ρίχνοντας το βάρος στις προσωπικές-ερωτικές υποθέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Τοξότη σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία κοινωνικής ή επαγγελματικής ανόδου, μέσα από την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα. Επιπλέον, διαμορφώνει μια μάλλον ευχάριστη καθημερινότητα, απαλλαγμένη από άγχη και σκοτούρες. Παράλληλα βέβαια ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου λειτουργεί ως «ανακατώστρα» στα προσωπικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Πηγή: ELEFTHERIAONLINE.GR